Supportersvereniging Nieuw Noord

› stadion, fans, verenigingen, acties..

Moderators: Beheerders, Fanmasters

Gebruikersavatar
Pibe
Jeugdspeler
Berichten: 26
Lid geworden op: 08-04-2024 14:43

Re: Supportersvereniging Nieuw Noord

Bericht door Pibe »

Als supportersvereniging moet je hier inderdaad boven staan en niet deelnemen aan dit soort kinderachtige spelletjes. Laat de liefhebbers hiervan maar een eigen ultra-groep starten en wedstrijdjes "Capture the Flag" spelen.
Gebruikersavatar
Marça
Verified
Wereldspeler
Berichten: 2183
Lid geworden op: 02-12-2002 15:50
Locatie: Fryslân
Contacteer:

Re: Supportersvereniging Nieuw Noord

Bericht door Marça »Nieuw Noord heeft inmiddels gereageerd, maar wat een kinderachtig statement zeg... Een korte verklaring waarom ze zichzelf niet opheffen omdat ze een supportersvereniging zijn een geen ultragroepering was genoeg geweest. Aan de andere kant: misschien zijn ze juist wel een ultragroepering als je meent op deze manier te moeten reageren. Met name het onderstaande stuk...
Die zogenaamde erecode is voor velen nogal verwarrend. Horen privé treiteringen, het ingooien van ramen en het doen van aangifte ook onder die erecode? Na het gestolen doek van de GF door één van de subgroepen van Heerenveen (in 2017) werd er door onze oosterburen namelijk direct aangifte gedaan. Met alle gevolgen van dien voor, en het einde van, die subgroep. Stichting GF werd aan de andere kant opgeheven en maakte vrij vlot een doorstart onder een nieuwe naam. De zogenaamde erecode is daar dus blijkbaar behoorlijk flexibel, naargelang het je het beste uitkomt.
Ga lekker door met sfeer maken in het stadion en laat je niet zo opnaaien door anderen!
SuperFrysk
Invaller
Berichten: 455
Lid geworden op: 08-08-2023 19:49

Re: Supportersvereniging Nieuw Noord

Bericht door SuperFrysk »

Marça schreef: 27-05-2024 12:15

Nieuw Noord heeft inmiddels gereageerd, maar wat een kinderachtig statement zeg... Een korte verklaring waarom ze zichzelf niet opheffen omdat ze een supportersvereniging zijn een geen ultragroepering was genoeg geweest. Aan de andere kant: misschien zijn ze juist wel een ultragroepering als je meent op deze manier te moeten reageren. Met name het onderstaande stuk...Ga lekker door met sfeer maken in het stadion en laat je niet zo opnaaien door anderen!
De hele situatie is toch kinderachtig? Van beide kanten. Maar als ze bij Groningen zo reppen over erecodes dan zijn aangiftes wel een absolute no-go, dus wat dat betreft snap ik het statement wel. Al met al gewoon heel treurig allemaal.
Plaats reactie