Martin Ødegaard

> voor iedereen die nu elders voetbalt

Moderators: Beheerders, Fanmasters

Re: Martin Ødegaard

Berichtdoor hhage » 21-08-2018 20:37

Had van mij ook niet terug hoeven komen,maar had dan wel liever gehad dat hij werdt verhuurd aan een Spaanse club en niet bij een andere NL club.
hhage
Selectiespeler
 
Berichten: 403
Geregistreerd op: 18-07-2015 12:05

Re: Martin Ødegaard

Berichtdoor hm_DR88 » 24-08-2018 09:24

In het elftal waarin hij nu terecht komt, zal hij naar mij inschatting beter kunnen laten zien wat hij in zijn mars heeft. Vitesse gaat hoge ogen gooien gezien het materiaal en de technische staf. Ik ga nog steeds meer uit van een mogelijk kampioenschap. Hoewel het verleden ons wel heeft geleerd dat alleen geld niet voldoende is. Krankzinnig deze huidige verziekte voetbal(geld)maffia. Steeds meer (Nederlandse) clubs lijken deze weg te bewandelen. Wanneer wordt die luchtbel eens doorgeprikt.
Avatar gebruiker
hm_DR88
Wereldspeler
 
Berichten: 1034
Geregistreerd op: 16-04-2006 20:19
Woonplaats: Drachten

Re: Martin Ødegaard

Berichtdoor BK2007 » 24-08-2018 09:55

hm_DR88 schreef:In het elftal waarin hij nu terecht komt, zal hij naar mij inschatting beter kunnen laten zien wat hij in zijn mars heeft. Vitesse gaat hoge ogen gooien gezien het materiaal en de technische staf. Ik ga nog steeds meer uit van een mogelijk kampioenschap. Hoewel het verleden ons wel heeft geleerd dat alleen geld niet voldoende is. Krankzinnig deze huidige verziekte voetbal(geld)maffia. Steeds meer (Nederlandse) clubs lijken deze weg te bewandelen. Wanneer wordt die luchtbel eens doorgeprikt.


In principe mee eens. Het is een vorm van competitievervalsing als je bedenkt dat Vitesse een flink tekort heeft jaarlijks wat gewoon wordt bijgepast. De oneerlijkheid tov onze club maar ook tov andere clubs zonder geldschieter is tergend.Waarom men dit toch toestaat lijkt me duidelijk: er wordt buitendlands geld gepomd in de eredivisie met als oogmerk het niveau op te krikken van onze competitie. Een ander motief kan ik niet bedenken.
Du pain, du vin, du Sc-heerenvain.
Avatar gebruiker
BK2007
Superster
 
Berichten: 5398
Geregistreerd op: 11-11-2007 17:46

Re: Martin Ødegaard

Berichtdoor Voorstopper » 01-09-2018 19:37

Met Musonda erbij wordt het wel interessant of Odegaard nog zo belangrijk gaat zijn voor Vitesse. Hij is een geweldige voetballer maar we hebben ook gezien dat het team niet persé als team beter werd van zijn aanwezigheid. Nu kan dat aan de beperkte kwaliteiten van het team liggen, maar Vitesse is wel een pak beter dan wij zijn. Ben dus benieuwd of hij de belofte waar gaat maken. Normaal gesproken zouden spelers als Beerens, Bruns, Foor en Bero niet in de schaduw mogen staan van dit grote talent van Real.
The two most powerful warriors are patience and time.
Avatar gebruiker
Voorstopper
Superster
 
Berichten: 3454
Geregistreerd op: 05-06-2005 08:24
Woonplaats: Groningen

Re: Martin Ødegaard

Berichtdoor Wizard » 04-09-2018 08:41

Voorstopper schreef:Met Musonda erbij wordt het wel interessant of Odegaard nog zo belangrijk gaat zijn voor Vitesse. Hij is een geweldige voetballer maar we hebben ook gezien dat het team niet persé als team beter werd van zijn aanwezigheid. Nu kan dat aan de beperkte kwaliteiten van het team liggen, maar Vitesse is wel een pak beter dan wij zijn.

Ik denk dat Odegaard uitstekend bij Vitesse past. Bij ons was het meer 'inleveren van de bal bij Odegaard en hopen op een opleving van hem'. Bij Vitesse verwacht ik dat er meer spelers met hem meekunnen qua niveau en dus zal hij veel meer betrokken zijn in het aanvalsspel met korte en snelle combinaties waardoor hij niet continu 2 man bij zich heeft. Iemand als Beerens wordt er zo uitgespeeld door Odegaard. Het liefst zie ik hem echter op de '10'. Ik verwacht dat dit het seizoen van Odegaard wordt. Hij heef kunnen wennen aan de Eredivisie en komt nu terecht in een technisch en kwalitatief sterk team voor Eredivisiebegrippen. Zonde is wel dat ze geen Europees spelen..
Wizard
Beheerder
 
Berichten: 4381
Geregistreerd op: 28-07-2009 11:55

Vorige

Keer terug naar Oud-spelers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Majestic-12 [Bot] en 3 gasten