Directie & Raad van Commissarissen

› over mensen die al horen bij de club

Moderators: Beheerders, Fanmasters

Plaats reactie
Gebruikersavatar
BK2007
Forumicoon
Berichten: 5633
Lid geworden op: 11-11-2007 18:46

Bericht door BK2007 »

Het is inderdaad nooit saai bij onze club.

Wat is er na de tijd van Riemer en Foppe toch een circusvoorstelling geweest.
Samen maken we de club sterk.
Thinkman
Wereldspeler
Berichten: 2408
Lid geworden op: 15-10-2012 20:12

Bericht door Thinkman »

pes5 schreef:Wie heeft die sponsordeal opgezet?

Bloemers? Dan is hij dus verantwoordelijk voor het opstellen van een deal die Heerenveen nooit na kon komen.

Verder wel met je eens dat Heerenveen dit niet op alleen een brief had moeten laten aankomen.
Bloemers zat erbij en was verantwoordelijk. De verwachtingen van Groenleven nu zijn niet realistisch en ze wisten ook dat ze geen alleenrecht hadden op zonnedeals. Misschien is dit nu niet goed gemanaged door onze directeur maar het kan ook zomaar zijn dat er gewoon geen wil meer is bij de (nieuwe!) directeur van Groenleven. Heronderhandelen met meer gevoel voor harde commercie dan (supporter) emotie..

Ik zie het verder wel, eerst zaterdag maar eens winnen! :)
Gebruikersavatar
Mackan68
Forumicoon
Berichten: 6778
Lid geworden op: 01-08-2004 15:46
Locatie: De 'achterbuurt' van Techum

Bericht door Mackan68 »

pes5 schreef:Wie heeft die sponsordeal opgezet?

Bloemers? Dan is hij dus verantwoordelijk voor het opstellen van een deal die Heerenveen nooit na kon komen.

Verder wel met je eens dat Heerenveen dit niet op alleen een brief had moeten laten aankomen.
Volgens mij was Eisenga de enige met teken bevoegdheid. Bloemers wist met de shirts met GroenLeven als sponsornaam het bedrijf over te halen om daadwerkelijk hoofdsponsor te worden. Ik geloof er niet in dat hij die beloftes heeft gedaan. Is dat wel het geval dan heeft Eisenga er voor getekend en is hij dus net zo de fout in gegaan. Bloemers is al weg gewerkt.....
Voetbal, een spel van dood, gladiolen en grijze muizen
JelleLawnmower
Nieuw talent
Berichten: 76
Lid geworden op: 02-04-2017 16:38

Bericht door JelleLawnmower »

Het zou mooi zijn als Eisenga wat meer tijd aan Heerenveen besteedt en wat minder aan de plaatselijke handbalvereniging in Franeker. Hij wordt er nog wekelijks gesignaleerd.
hhage
Basisspeler
Berichten: 927
Lid geworden op: 18-07-2015 14:05

Bericht door hhage »

JelleLawnmower schreef:Het zou mooi zijn als Eisenga wat meer tijd aan Heerenveen besteedt en wat minder aan de plaatselijke handbalvereniging in Franeker. Hij wordt er nog wekelijks gesignaleerd.
Mag die man ook nog een leven hebben naast zijn werkzaamheden?
Mag hij dan volgens jou dan nog wel naar een restaurant oid of neemt dat ook teveel tijd in beslag?
Ebiede
Verified
Forumicoon
Berichten: 6244
Lid geworden op: 09-12-2004 19:02

Bericht door Ebiede »

JelleLawnmower schreef:Het zou mooi zijn als Eisenga wat meer tijd aan Heerenveen besteedt en wat minder aan de plaatselijke handbalvereniging in Franeker. Hij wordt er nog wekelijks gesignaleerd.
Ik ben ook geen fan van Eisinga, maar kom op zeg. Hij mag niet sporten..Doe even normaal zeg.
Spijt heb je morgen maar!
TORCIDA
Superster
Berichten: 3132
Lid geworden op: 03-06-2008 14:27

Bericht door TORCIDA »

pes5 schreef:Wie heeft die sponsordeal opgezet?

Bloemers? Dan is hij dus verantwoordelijk voor het opstellen van een deal die Heerenveen nooit na kon komen.

Verder wel met je eens dat Heerenveen dit niet op alleen een brief had moeten laten aankomen.
Bij het aangaan van de sponsordeal was bij Groenleven bekend wie de eigenaren van het stadion zijn, dat er geen panelen op het dak konden en bij een aanbesteding de gemeente een rol daar in heeft. Niks geen verassing dus. Echter Heerenveen heeft toen aangegeven dat ze dit zouden oppakken en er alles aan doen om met Groenleven alternatieven of een oplossing te zoeken. En toen werd het stil....erg stil.....
Hier heb ik geen woorden voor
tha boelie
Basisspeler
Berichten: 804
Lid geworden op: 31-10-2010 02:31

Bericht door tha boelie »

Algemeen directeur Luuc Eisenga (46) staat zwaar ter discussie bij SC Heerenveen. Binnen de hoogste kringen van de club werd dinsdag koortsachtig overleg gevoerd over zijn positie.

Betrokkenen wilden niet melden wat de definitieve uitkomst is geweest van de beraadslagingen. Dat het lot van de directeur aan een zijden draad hangt, is echter zeker.

De zes leden van het stichtingsbestuur, het hoogste orgaan waarin alle stakeholders (fans, sponsors, vrijwilligers) zijn vertegenwoordigd, vinden dat Eisenga in de eerste twee jaar veel waarde heeft gehad voor de club. Ze hebben inmiddels geconstateerd dat er nog maar bijzonder weinig draagvlak is voor de directeur.

De raad van commissarissen, die de directie controleert en zich een paar weken geleden bij monde van voorzitter Jorrit Jorritsma nog onomwonden achter Eisenga schaarde, heeft inmiddels toch twijfels over de houdbaarheid van Eisenga.

Nieuwe crisis voorkomen
Commissarissen en stichtingsbestuur willen voorkomen dat Heerenveen opnieuw in een bestuurlijke crisis belandt. Het zou de club alleen maar schade berokkenen. Vertrekt Eisenga inderdaad, dan krijgt hij dus ‘een zachte landing’. Niemand mag gehavend uit de huidige situatie komen, zo is de gedachte.

Al een tijdlang krijgt Eisenga, die bekend staat als een stoïcijnse man, veel kritiek te verduren. Hem wordt een gebrek aan visie, empathisch vermogen en daadkracht verweten. Zowel financieel (operationele tekorten), commercieel (sponsors en fans lopen weg) als sportief gaat het niet goed met Heerenveen. Het algehele beeld van de club op dit moment is bepaald niet positief. Eisenga is daarvoor eindverantwoordelijk.

Veel sponsors en andere betrokkenen hebben hun onvrede over de directeur diverse keren via de officiële kanalen kenbaar gemaakt.

Enorme clash met GroenLeven
Twee weken geleden kwam het tot een enorme clash tussen de directeur en hoofdsponsor GroenLeven. De leiding van dat bedrijf zegt, hoewel er in het contract ‘slechts’ sprake is van een ‘maximale inspanningsverplichting’ van Heerenveen-zijde, de mondelinge toezegging te hebben gehad om zonnepanelen te mogen leggen op en rond het Abe Lenstra-stadion.

Eisenga kan die toezegging tot afgrijzen van de hoofdsponsor niet nakomen omdat Sportstad eigenaar is van het voetbalstadion. Sportstad is inmiddels een onderhandse aanbesteding begonnen. Vier bedrijven zijn aangeschreven.

Er zijn meer grote geldschieters die uitermate ontevreden zijn over Eisenga en dreigen hun contract op te zeggen.

Rust terugbrengen
Na het aantreden van de in Franeker opgegroeide directeur op 1 februari 2016 keerde de rust tijdelijk terug bij Heerenveen. Daar was de club ook hard aan toe. De leden van de zogeheten one tier board, het vorige bestuur, hadden elkaar de tent uitgevochten.

De structuur van Heerenveen werd vervolgens gewijzigd, de uit de wielrennerij afkomstige Eisenga werd de enige statutair directeur. Alleen als hij een handtekening zet, kunnen er zaken worden geregeld.

Al snel na zijn aantreden besloot hij om het contract van toenmalig technisch manager Hans Vonk niet te verlengen. Gerry Hamstra, op wie momenteel ook veel kritiek is, werd aangesteld als nieuwe voetbalbaas.

Een van de belangrijkste zaken die Eisenga moest regelen was een lagere stadionhuur. De ‘woonlasten’ werden dankzij een lagere rente uiteindelijk met een miljoen teruggeschroefd.

Onrust op commerciële afdeling
Vorig jaar kwam Eisenga in conflict met de bij sponsors populaire commercieel manager Henk Bloemers. Uiteindelijk resulteerde dat in een vertrek van Bloemers. Op de commerciële afdeling bleef het vervolgens lang onrustig.

De opvolgster van Bloemers, Marieke Kamminga, stapte al na negen dagen op. Twee accountmanagers die voor veel sponsors het aanspreekpunt waren, kregen een conflict met Eisenga. Zij werken inmiddels niet meer bij Heerenveen.

Joost Weijters fungeerde een tijdje als interim-manager. Begin augustus werd Hylke van der Veen benoemd als nieuwe commercieel directeur (niet-statutair). Er gaan geruchten dat hij Eisenga, in elk geval tijdelijk, zou moeten opvolgen.
Vandaag in de LC...
Ebiede
Verified
Forumicoon
Berichten: 6244
Lid geworden op: 09-12-2004 19:02

Bericht door Ebiede »

Het net begint te sluiten rond Eisinga, naast z’n goede dossiers oa sportstad. Is gebleken dat hij in niets een verbinder is, de club is alleen maar kouder en killer geworden. Meest opmerkelijk voor een pr-man is natuurlijk dat hij kampioen open deuren in trappen is. Nog nooit een boeiend verhaal of vernieuwde kijk op zaken van hem gehoord. Kernwaarden van hem zijn; naar een ander wijzen en geen kritiek dulden.

Eisinga het beste en door.....
Spijt heb je morgen maar!
Goran Popov
Bankzitter
Berichten: 224
Lid geworden op: 28-04-2013 18:36

Bericht door Goran Popov »

Ebiede schreef:Het net begint te sluiten rond Eisinga, naast z’n goede dossiers oa sportstad. Is gebleken dat hij in niets een verbinder is, de club is alleen maar kouder en killer geworden. Meest opmerkelijk voor een pr-man is natuurlijk dat hij kampioen open deuren in trappen is. Nog nooit een boeiend verhaal of vernieuwde kijk op zaken van hem gehoord. Kernwaarden van hem zijn; naar een ander wijzen en geen kritiek dulden.

Eisinga het beste en door.....
Hier sluit ik mij bij aan. Clubmensen worden afgestoten, publiek rent weg en trainers / technisch directeur mogen veel te lang blijven prutsen zonder dat er wordt ingegrepen. Daarnaast gaat het commercieel ook hard achteruit en worden er helaas steeds meer schepen achter de club verbrand.

Ondanks dat het slechts een uitspraak is, is de hele "Netflix-gate" natuurlijk enorm veelzeggend en onomkeerbaar in mijn ogen.

Next.
Jan van Dessel
Jeugdspeler
Berichten: 44
Lid geworden op: 04-09-2015 11:34

Bericht door Jan van Dessel »

Dit is allemaal in detail al bedacht. Eisenga z’n contract wordt niet verlengd. Geen dure afkoopsommen of gemodder in de pers. Alleen zijn opvolger, daar ben ik bang voor. De beste man (ik wil hem best het voordeel van de twijfel geven) is niet geschikt voor Heerenveen. Totaal geen empathie met de club. In mijn ogen worden we hier niet beter van. Het gemodder blijft zo aan in het Abe Lenstra Stadion.....
GeraldSibon35
Invaller
Berichten: 497
Lid geworden op: 18-06-2013 13:31

Bericht door GeraldSibon35 »

Als zoals in de VI staat Hylke van der Veen de opvolger wordt snap ik er niks van. Deze man heeft toch ook totaal geen daadkracht bij de grotere geldschieters. Het is te hopen dat ze het deze keer een keer echt goed aanpakken.
igo
Invaller
Berichten: 451
Lid geworden op: 01-03-2011 12:55
Locatie: It Hearrenfean

Bericht door igo »

Alles over de paleisrevolutie in Friesland

ANALYSE

De bestuurscrisis bij SC Heerenveen komt deze week tot een ontknoping. De uitkomst: een frisse start voor een club die hunkert naar nieuw bestuurlijk elan.
Daarmee wordt gehoor gegeven aan een breed gedragen verzet onder tal van actoren in en rond SC Heerenveen. Zij hebben de situatie bij de club het afgelopen jaar van kwaad tot erger zien gaan en hebben de voorbije maanden aan de alarmbellen getrokken. Eerst bij de raad van commissarissen, later bij het Stichtings-bestuur. Een bloemlezing van hun zorgen: afhakende sponsors en supporters, de verontrustende financiële positie van de club en de sportieve stagnatie. Tot overmaat van ramp kwam directeur Luuc Eisenga met enkele grote geldschieters in aanvaring en greep de raad van commissarissen niet in. Het Stichtingsbestuur heeft daarom besloten dat het tijd is voor een nieuwe koers en daarbij horen ook andere mensen.
Prioriteit van het alles overkoepelende orgaan van SC Heerenveen is dat er in dat proces geen mensen beschadigd raken. Geen openlijke oorlogsvoering, maar een paleisrevolutie. Met andere woorden: er moet afscheid worden genomen door de voordeur. In dat opzicht komt het goed uit dat de club goede sier kan gaan maken met de jaarcijfers over het seizoen 2017/18. Het operationele tekort zal opnieuw fors zijn, maar na verrekening van de transfers van onder anderen Sam Larsson, Jeremiah St. Juste en Joost van Aken staat er onder de streep een dikke plus. Dus: de vertrekkende mannen kunnen zichzelf met een positieve noot uitgeleide doen, wijzend op het feit dat de club onder hun hoede voor het derde jaar op rij een mooie winst heeft geboekt.

SALARIS

Hoe nu verder? De afgelopen maanden hebben diverse partijen lijntjes uitgegooid naar mannen die zij graag (weer) aan SC Heerenveen verbonden zien. Een veelgenoemde naam is Henk Bloemers, de onder sponsors zeer populaire commercieel manager die eind vorig jaar in aanvaring kwam met Eisenga. Die regisseerde Bloemers’ vertrek door hem een lagere functie aan te bieden waarbij zijn salaris bijna gehalveerd zou worden. Bloemers weigerde vanzelfsprekend en het kwam tot een vertrek, tot ontsteltenis van tal van sponsors. De Achterhoeker heeft altijd aangegeven dat hij onder een andere leiding graag zou terugkeren in het Abe Lenstra Stadion.

Als dat gebeurt, zal dat vanzelfsprekend op een commerciële post zijn. Op die plek zit nu Hylke van der Veen, in de hoedanigheid van commercieel directeur. Dat hij enkele maanden geleden op een directiepost werd aangesteld, was voor velen al een signaal dat de rvc in hem de beoogde opvolger van Eisenga zag. Het aanstellen van een tweede statutaire directeur was namelijk een zó duidelijke breuk met de bestuurlijke koers die Heerenveen in 2016 was gaan varen (met bewust Eisenga als enige directeur), dat daar wel iets achter moest zitten. Maar aangezien Van der Veen uit de koker komt van de zeer bekritiseerde rvc (voorzitter Jorrit Jorritsma is ook rvc-lid bij de voormalige werkgever van Van der Veen) is dat scenario bepaald geen zekerheid.
Voor de nieuwe sterke man van Heerenveen is het lijmen van de relaties met afgehaakte of boze sponsors prioriteit
En dan is er nog Gertjan Verbeek. De ex-trainer van de Friezen wordt door veel partijen genoemd als mogelijke versterking voor de bestuurlijke laag van Heerenveen. Desgevraagd laat Verbeek weten dat hij een bestuursfunctie als logische vervolgstap ziet van zijn carrière in de voetballerij.

Wat als een paal boven water staat: voor de nieuwe sterke man van Heerenveen is het lijmen van de relaties met afgehaakte of boze sponsors prioriteit. Alleen als dat lukt, kan de club financieel en sportief blijven wedijveren in het linkerrijtje van de Eredivisie. Het is wat dat betreft hoopgevend dat diverse ex-sponsors hun slechte relatie met de clubleiding als voornaamste reden noemden voor hun vertrek. Een nieuwe kapitein op het schip zal voor hen de drempel tot een terugkeer nadrukkelijk verlagen. Zij die door de onrust van de afgelopen periode overwogen te vertrekken, hebben op hun beurt nu een duidelijke reden de club trouw te blijven. Er is immers wat gedaan met hun zorgen. Verder is het voor Heerenveen positief dat diverse partijen op de achtergrond al langere tijd lijmpogingen ondernemen met voormalige geldschieters, die Heerenveen rond een van de vorige crises de rug toekeerden.

Er komt mogelijk ook (extra) hulp uit bekende hoek. Sytse Bouwer, die vorig seizoen zijn meerderheidsbelang in hoofdsponsor GroenLeven verkocht, heeft bij diverse partijen het plan geopperd de renovatie van trainingscomplex Skoatterwald (mede) te financieren. In ruil daarvoor wil Bouwer er een commerciële voetbalschool vestigen, die zou moeten worden gerund door Henk Herder, voormalig assistent-trainer van de club. Deze plannen zijn nog niet concreet, maar voor Heerenveen is hoopgevend dat een wisseling van de wacht in het Abe Lenstra Stadion de gemeenschapszin en het ondernemerschap lijkt te doen terugkeren.
Wordt wederom vervolgd.

Bron: vi.nl
Gebruikersavatar
Fladian
Invaller
Berichten: 432
Lid geworden op: 15-07-2004 12:34
Locatie: Arnhem

Bericht door Fladian »

Was er hier (of op Feanonline, in de reacties) ook niet iemand die zei dat de opvolger van Eisenga al klaar stond en dat dit een grote naam zou zijn?
Jazz
Verified
Beheerder
Berichten: 2497
Lid geworden op: 11-05-2015 16:56
Locatie: Leiden

Bericht door Jazz »

Fladian schreef:Was er hier (of op Feanonline, in de reacties) ook niet iemand die zei dat de opvolger van Eisenga al klaar stond en dat dit een grote naam zou zijn?
Degene die dat schreef heet op dit forum "Jan van Dessel"
Laatst gewijzigd door Jazz op 05-12-2018 19:23, 1 keer totaal gewijzigd.
Heerenveen fan in Leiden
Jan van Dessel
Jeugdspeler
Berichten: 44
Lid geworden op: 04-09-2015 11:34

Bericht door Jan van Dessel »

Fladian schreef:Was er hier (of op Feanonline, in de reacties) ook niet iemand die zei dat de opvolger van Eisenga al klaar stond en dat dit een grote naam zou zijn?
Geen grote naam, wel een man met aanzien. Maar betwijfel of die het risico durft te nemen.
TORCIDA
Superster
Berichten: 3132
Lid geworden op: 03-06-2008 14:27

Bericht door TORCIDA »

hylke van der veen lijkt mij niet de juiste man. En daar laat ik het maar even bij.
Hier heb ik geen woorden voor
Gebruikersavatar
BK2007
Forumicoon
Berichten: 5633
Lid geworden op: 11-11-2007 18:46

Bericht door BK2007 »

Het is zeker 1 van die Ankers ?
Samen maken we de club sterk.
Gebruikersavatar
Janneman
Superster
Berichten: 3673
Lid geworden op: 29-12-2006 16:36

Bericht door Janneman »

Tot nu toe is het steeds maar half ingrijpen waardoor de situatie en de staat van de club er niet beter op wordt. Het zou goed zijn om eindelijk eens over hun eigen schaduw heen te regeren en nu goed in te grijpen zodat alle partijen (sponsoren, geldschieters en supporters) zich hier in kunnen vinden. Maar daar heb ik geen vertrouwen (meer) in, jammer dat de club hierdoor zo aan het afglijden is.
scheerenveen.supporterswereld.nl
igo
Invaller
Berichten: 451
Lid geworden op: 01-03-2011 12:55
Locatie: It Hearrenfean

Bericht door igo »

TORCIDA schreef:hylke van der veen lijkt mij niet de juiste man. En daar laat ik het maar even bij.
Voetbal International geeft aan dat dit waarschijnlijk niet meer gaat gebeuren, omdat hij uit de koker van Jorritsma komt.
Thinkman
Wereldspeler
Berichten: 2408
Lid geworden op: 15-10-2012 20:12

Bericht door Thinkman »

Jan van Dessel schreef: Geen grote naam, wel een man met aanzien. Maar betwijfel of die het risico durft te nemen.
Over wie heb je het dan?

Of hoort dit gewoon bij het gecoördineerde anti-Luuc Eisenga media offensief dat de laatste weken op volle toeren draait?
Gebruikersavatar
Janneman
Superster
Berichten: 3673
Lid geworden op: 29-12-2006 16:36

Bericht door Janneman »

Ik heb niks tegen Eisinga maar momenteel loopt het niet echt zoals gewenst. Ook ik vraag me net als Thinkman dan af welke naam er dan moet komen.
scheerenveen.supporterswereld.nl
HUNTELAAR
Basisspeler
Berichten: 831
Lid geworden op: 25-02-2005 19:49

Bericht door HUNTELAAR »

Man man wat een geheimzinnig gedoe, lijkt sc Heerenveen zelf wel.
Wie geeft openheid van zaken?
Wizard
Beheerder
Berichten: 5036
Lid geworden op: 28-07-2009 13:55

Bericht door Wizard »

HUNTELAAR schreef:Man man wat een geheimzinnig gedoe, lijkt sc Heerenveen zelf wel. Wie geeft openheid van zaken?
Waarom zou je openheid van zaken moeten geven op dit moment? Laat de heren er eerst maar es uitkomen: Het leed bespreken, oplossingen bedenken (ook zodanig dat zoiets niet weer gebeurt) en tot actie overgaan. Wanneer ze er zijn uitgekomen, kunnen ze met openheid van zaken komen. Eerder heeft totaal geen toegevoegde waarde.
Jan van Dessel
Jeugdspeler
Berichten: 44
Lid geworden op: 04-09-2015 11:34

Bericht door Jan van Dessel »

Thinkman schreef:
Over wie heb je het dan?

Of hoort dit gewoon bij het gecoördineerde anti-Luuc Eisenga media offensief dat de laatste weken op volle toeren draait?
De naam die eerst genoemd werd is Hylke van der Veen. Maar dat is iemand uit de koker van Jorritsma. Lijkt me niet dat de mensen die deze 'paleisrevolutie' aan het plegen zijn deze man ook echt daadwerkelijk willen behouden. Het zijn de mensen uit het 'Riemer-tijdperk' die nu opstaan. Zoals ik al zei, het zijn mensen met een staat van dienst in Friesland. Mensen die grote bedrijven hebben geleid en zeker een hart hebben voor de club. Of één van hen het risico durft te nemen om voorzitter of algemeen directeur te worden. Dat betwijfel is ten zeerste. Mensen met ballen, die zijn er bijna niet ;). Allemaal achterkamertjespolitiek. Dus of de club echt baat heeft bij deze 'revolutie'? Ik zou zeggen, help de mannen die er nu zitten en versterk elkaars krachten inplaats van telkens de zwakheden te belichten.
jorro
Invaller
Berichten: 399
Lid geworden op: 14-12-2004 20:21

Bericht door jorro »

Als het klopt wat je zegt Jan van Dessel, dan gedraagt de media (tot de VI aan toe) zich nogal bedroevend, om Riemer z'n kornuiten zo'n eenzijdig gekleurd beeld te mogen laten geven om deze nieuwe revolutie te bespoedigen. Best netjes in dat geval dat men vanuit de club de kiezen stijf op elkaar houdt.

Het risico dat we nu lopen is dat een dergelijke nieuwe revolutie uitdraait op een situatie waarbij er "stromannen" van Riemer op heel cruciale posities in de club worden aangesteld. Het recente verleden heeft uitgewezen dat dit totaal geen zin heeft en alleen maar voor meer ellende zorgt. Eerlijk gezegd hoop ik dat de storm wat overwaait, want of we daar beter van gaan worden betwijfel ik ten zeerste.
HUNTELAAR
Basisspeler
Berichten: 831
Lid geworden op: 25-02-2005 19:49

Bericht door HUNTELAAR »

Als ze nu willen ingrijpen moeten ze het ook zelf gaan doen. Had anders de club in rustiger vaarwater gelaten (het spel is nu al op de wagen).
Nogmaals een half ingrijpen kunnen we ons domweg niet veroorloven.


Het is echt nu of nooit
Gebruikersavatar
Mackan68
Forumicoon
Berichten: 6778
Lid geworden op: 01-08-2004 15:46
Locatie: De 'achterbuurt' van Techum

Bericht door Mackan68 »

Eisenga krijgt een vertrek door de voordeur aangeboden. En dooorrrrr. Op naar, in alle opzichten, betere tijden. https://www.lc.nl/sport/Directeur-Luuc- ... 18834.html
Hamstra en JOR ook maar meteen inruilen voor mensen met een goed netwerk én idee over hoe we in Heerenveen voetbal willen beleven?
Voetbal, een spel van dood, gladiolen en grijze muizen
Thinkman
Wereldspeler
Berichten: 2408
Lid geworden op: 15-10-2012 20:12

Bericht door Thinkman »

Mackan68 schreef:Eisenga krijgt een vertrek door de voordeur aangeboden. En dooorrrrr. Op naar, in alle opzichten, betere tijden. https://www.lc.nl/sport/Directeur-Luuc- ... 18834.html
Hamstra en JOR ook maar meteen inruilen voor mensen met een goed netwerk én idee over hoe we in Heerenveen voetbal willen beleven?
Er was al sprake van een duidelijke georchestreerde campagne tegen Eisenga in de media, zijn opvolger zal dan wel klaar staan.
Toch jammer als dit waar is, Luuc heeft veel goede dingen voor de club gedaan.
De continuïteit moet gewaarborgd blijven, alsjeblieft nu geen toestanden over zijn opvolging.

Jan van Dessel kom er maar in met de laatste update. Liefst met een naam ook.
visje
Invaller
Berichten: 424
Lid geworden op: 16-01-2006 23:28
Locatie: Heerenveen

Bericht door visje »

Zo lekkere timing zo een dag voor een wedstrijd, de bobo’s hadden zeker wat anders te doen op zondag of maandag
Plaats reactie