Transferbeleid (algemeen)

› wie (nog) niet pompeblêden draagt

Moderators: Beheerders, Fanmasters

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor zweed1 » 17-07-2018 21:55

pes5 schreef:De enige manier om structureel om plek 4-5 mee te spelen, is om een investeerder in de arm te nemen.

Of dacht je dat Utrecht en Vitesse en nu ook ADO zonder ook maar enige kans hebben om mee te spelen?


Vitesse en ADO is korte termijn denken. Die bestaan over 5 jaar niet meer wanneer de investeerder uitstapt.

Mijn voorbeeld is AZ. Bijna failliet na Scheringa. Goede keuzes gemaakt:\

1. Goed aan- en verkoopbeleid met durf;
2. Goede jeugdopleiding met faciliteiten;
3. 2e team in 1e divisie, dat is ook vooruit denken.

Ik weet wel reactie wordt gras is elders groener maar die hebben het gewoon slim/goed gedaan ! Met name op punt 2 en 3 hebben wij de boot gemist.

Bij PEC hebben ze wel in de gaten dat er wat moet gebeuren, Zie FD van vandaag. Die willen dezelfde route als AZ bewandelen. Dat wordt een stevige concurrent
Avatar gebruiker
zweed1
Superster
 
Berichten: 2097
Geregistreerd op: 05-05-2007 22:51
Woonplaats: Karlstad, Zweden/Hoogmade, Nederland

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Ebiede » 18-07-2018 07:27

Stuk van PEC gelezen in het financieel dagblad, geen baas meer in eigen huis. Gedoemd tot mislukken..
Spijt heb je morgen maar!
Avatar gebruiker
Ebiede
Superster
 
Berichten: 6234
Geregistreerd op: 09-12-2004 19:02

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Wizard » 18-07-2018 07:52

Ebiede schreef:Stuk van PEC gelezen in het financieel dagblad, geen baas meer in eigen huis. Gedoemd tot mislukken..

Zolang PEC het goed blijft doen (en Cambuur ooit terugkomt) snoepen ze veel wedstrijdbezoekers en sponsoren van ons af.
Het gebied Steenwijk-Zwolle had altijd veel sc Heerenveen bezoekers, maar dat aantal is drastisch afgenomen nu PEC het goed doet. Het is echt zaak om zo snel mogelijk weer sportief succes te krijgen en het stadion te vullen (met sfeer).
Met de komst van Kongolo en Lammers doet de club goede zaken. Het is nu nog zaak om een versterking op de vleugel te vinden. Dat Zeneli vertrekt is bijna zeker. Daarnaast zal V/d Heide wellicht z'n eerste minuten maken, maar is hij nog niet klaar voor het echte werk. Daarmee is de spoeling op de vleugels vrij dun.
Wizard
Beheerder
 
Berichten: 5036
Geregistreerd op: 28-07-2009 12:55

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Mackan68 » 18-07-2018 08:24

Wizard schreef:Met de komst van Kongolo en Lammers doet de club goede zaken. Het is nu nog zaak om een versterking op de vleugel te vinden. Dat Zeneli vertrekt is bijna zeker. Daarnaast zal V/d Heide wellicht z'n eerste minuten maken, maar is hij nog niet klaar voor het echte werk. Daarmee is de spoeling op de vleugels vrij dun.

Er is vandaag gecommuniceerd dat dit het is voor komend seizoen. Op een reservekeeper na, die zal vrijwel zeker nog gehaald worden. Vanwege dat het salarishuis vol zou zijn. Dus geen echte rechtsvoor erbij als concurrent voor Rojas.
Ik verwacht nog niet dat van der Heide komend seizoen al zijn debuut zal maken. Is weliswaar een groot talent, maar vorig seizoen was voor hem even lastig. Deed nu ook niet (lang) mee in de voorbereiding. Ik verwacht dat een Hornkamp of wellicht Iredale hun minuten zullen maken als rechtsbuiten aangezien ze hier in de voorbereidingswedstrijden op het komend seizoen ook al speeltijd hebben gehad.
Voetbal, een spel van dood, gladiolen en grijze muizen
Avatar gebruiker
Mackan68
Superster
 
Berichten: 6778
Geregistreerd op: 01-08-2004 14:46
Woonplaats: De 'achterbuurt' van Techum

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Jelmer1981 » 18-07-2018 09:18

Hornkamp kwam er tegen Borussia -23 in de tweede helft in als linksbuiten overigens. Dit kan trouwens niet echt het plan zijn hoop ik... daarvoor mist die jongen teveel snelheid en techniek. Ik had toch nog wel gehoopt op een extra buitenspeler.
Jelmer1981
Wereldspeler
 
Berichten: 1103
Geregistreerd op: 08-06-2008 08:10

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor tha boelie » 18-07-2018 09:23

Zouden ze zoveel vertrouwen in Frederiksen hebben op rechtsbuiten? HIj staat ook op de teamfoto en heeft nummer 22 gekregen.. Heb hem zelf nog niet zien spelen, weet iemand of hij het niveau al aan kan? Daarnaast zegt Hamstra altijd dat ze voor 2 posities 3 spelers willen hebben, Rojas, Zeneli en Mihajlovic dus.
tha boelie
Basisspeler
 
Berichten: 804
Geregistreerd op: 31-10-2010 01:31

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Wizard » 18-07-2018 10:17

Ik verwacht ook eerder een Vlap of Frederiksen op de vleugelpositie dan een Hornkamp of Iredale. Echter blijven Vlap en Frederiksen middenvelders en zie ik liever een extra (talentvolle) vleugelspeler komen.
Wizard
Beheerder
 
Berichten: 5036
Geregistreerd op: 28-07-2009 12:55

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Mackan68 » 18-07-2018 10:22

tha boelie schreef:Zouden ze zoveel vertrouwen in Frederiksen hebben op rechtsbuiten? HIj staat ook op de teamfoto en heeft nummer 22 gekregen.. Heb hem zelf nog niet zien spelen, weet iemand of hij het niveau al aan kan? Daarnaast zegt Hamstra altijd dat ze voor 2 posities 3 spelers willen hebben, Rojas, Zeneli en Mihajlovic dus.
Emil viel tegen de amateurs op. Tegen Mönchengladbach O23 was hij nagenoeg onzichtbaar. Zegt waarschijnlijk wel iets over het niveau waarop we hem in moeten schatten. Het geeft niets, die jongen is ook nog maar 17, maar ik verwacht voor hem voorlopig alleen wat invalbeurten.
Die stelling van Hamstra strookt dan duidelijk niet met 8 spelers voor 3 posities op het middenveld.
Voetbal, een spel van dood, gladiolen en grijze muizen
Avatar gebruiker
Mackan68
Superster
 
Berichten: 6778
Geregistreerd op: 01-08-2004 14:46
Woonplaats: De 'achterbuurt' van Techum

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Mackan68 » 18-07-2018 10:27

Jelmer1981 schreef:Hornkamp kwam er tegen Borussia -23 in de tweede helft in als linksbuiten overigens. Dit kan trouwens niet echt het plan zijn hoop ik... daarvoor mist die jongen teveel snelheid en techniek. Ik had toch nog wel gehoopt op een extra buitenspeler.

Dat was volgens mij meer een geval 'bij gebrek aan'. Aangezien Nemanja die wedstrijd begon als linksvoor, Arber als rechtsvoor en Vlap als 10 waren er voor die positie op dat moment niet veel andere eerder beproefde mogelijkheden meer. Alles beter dan Jizz op rechtsachter zetten, dat dan weer wel.
Voetbal, een spel van dood, gladiolen en grijze muizen
Avatar gebruiker
Mackan68
Superster
 
Berichten: 6778
Geregistreerd op: 01-08-2004 14:46
Woonplaats: De 'achterbuurt' van Techum

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Wizard » 18-07-2018 10:45

Zeneli en Mihajlovic op de linksvoor. Op de rechtsbuiten Rojas. Dat betekent dat je een middenvelder nodig hebt, die ook op de vleugelpositie terecht kan. Daarnaast is het een publiek geheim dat Zeneli op de transferlijst staat. Ik ben in dat kader erg benieuwd of de club een volwaardige vervanger voor hem wil halen of het 'echt' ziet zitten in Rojas en Mihajlovic en dus een talentje haalt. Naar mijn mening is de spoeling op die posities nu al dun en zal er een volwaardige vervanger gehaald moeten worden.
Daarnaast heb je Schaars (geblesseerd), Kongolo, Bruijn en Naess op de positie van de '6'. Op de '8' heb je Yuki en Thorsby. En op de '10' heb je Vlap en Van Amersfoort. Uiteraard kan je Bruijn ook prima op de '8' posteren en hoop ik dat Yuki in een meer aanvallende rol komt te spelen dan vorig seizoen. Verdedigend maakt hij namelijk teveel passieve keuzes. Overigens ga ik er hier ook vanuit dat Thorsby vertrekt. Of, ze zullen nog 1 seizoen met hem verlengen. Persoonlijk mag hij vertrekken aangezien ik liever een Bruijn of Yuki op deze positie zie. Zelfs Pelle kan met zijn lengte op de '8' zodat je iemand op het middenveld hebt, die je een bal door de lucht kan aanspelen.
Voor de spitspositie hebben we Lammers, Hornkamp en Iredale. Iredale acht ik nog niet rijp genoeg en Veerman zal vast en zeker vertrekken. Ook hier is de vraag of Hornkamp klaar is voor het invalwerk of dat er een nieuwe spits moet worden gehaald.
Wizard
Beheerder
 
Berichten: 5036
Geregistreerd op: 28-07-2009 12:55

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Kaz_SCH » 18-07-2018 11:01

We hebben nu Lammers (huur), Floranus en Kongolo binnen. Dat lijkt mager, en ik vraag me af of dat genoeg is om onze sportieve ambities te realiseren. Toch begrijp ik het in deze fase wel. Alleen Dumfries en Reza zijn daadwerkelijk weg. Hamstra geeft aan dat het salarisplafond bereikt is, maar dat het transferpotje nog niet leeg is. Dat is hopelijk verkapt voor: We wachten tot we (middelmaat) slijten, en kunnen dan investeren in echte versterkingen.

Wat mij betreft op de nominatie om te vertrekken: Veerman, Thorsby, Yuki en Zeneli. Dat geeft nog meer ruimte in het transferpotje (6 miljoen bij elkaar?) en in het salarishuis. Wat mij betreft halen ze dan een ervaren dertiger als pinchitter, een concurrent voor de rechtsbuitenpositie en als het even kan een scorende middenvelder.

Wat me wel tegenvalt is dat er nog steeds geen reservekeeper binnengehaald is. Kan betekenen dat er erg veel vertrouwen is in de fysieke gesteldheid van Hahn, of juist het tegenovergestelde. Dat er echt gekeken wordt naar een keeper die misschien wel 20 wedstrijden moet kunnen spelen. Zeg het maar..

Kortom, ik denk dat de werkelijk transformatie nog moet beginnen omdat er nog niemand vertrokken is, en men verstandig om wil gaan met de salarishuishouding. En dat is op zich te prijzen.
Kaz_SCH
Wereldspeler
 
Berichten: 1350
Geregistreerd op: 11-05-2006 09:50

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Feanfan 1 » 18-07-2018 11:25

Wordt echt helemaal niks dit seizoen, met name het middenveld is om te huilen. Vlap krijgt nog voordeel van de twijfel, maar weer dezelfde stumpers als Van Amersfoort, Kobayashi, Thorsby en Kongolo...
Hoop echt dat Pelle en Yuki verkocht worden (Thorsby nog wel nuttig) en er echte voetballers (en vrije trapspecialist) gehaald worden
Geen echte individuele klasse die het verschil maakt
Dus elke wedstrijd weer minimaal een tegengoal en dan moet je zelf al weer 2 maken. Hoop dat JOR er iets moois van kan maken, maar heb mijn twijfels, alleen al door dat voetballoze middenveld
Feanfan 1
Superster
 
Berichten: 7695
Geregistreerd op: 11-07-2003 12:37

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Wizard » 18-07-2018 11:33

Feanfan 1 schreef:Wordt echt helemaal niks dit seizoen, met name het middenveld is om te huilen.

Eerlijk gezegd vind ik dit een heel erg triest stukje waar ik gelukkig heel erg ver vanaf sta.
We hebben juist een erg voetballend middenveld. Met Schaars, Kongolo, Bruijn, Yuki en Vlap heb je voetballers pur sang op je middenveld.
Daarnaast noem je Kongolo een stumper, terwijl je nog niks van die jongen hebt gezien. Eerlijk gezegd ben ik dat vooringenomen en onbezonnen gedoe van vele Heerenveenfans (ook op fora) een beetje zat. Mede daardoor krijg je een negatieve stemming, die feitelijk - gezien deze reactie - nergens op is gebaseerd.
Verder is Yuki juist een voetballer, die in het systeem onder Streppel totaal verkeerd is gebruikt. Ik weet niet welke wedstrijden jij hebt gezien, maar naast de tikkie terug wedstrijden heb ik Yuki in een meer aanvallende rol hele mooie dingen zien doen.
Dat Thorsby en Pelle houthakkers zijn, staat buiten kijf. Maar ook deze jongens heb je naast hun fysiek nodig bij een subtopper om je team door de lucht aan te spelen.

NB Met een Kongolo erbij en een talent als Frederiksen heeft je middenveld een stuk meer bagage. Daarnaast houd je een aantal van je vaste spelers die goed op elkaar ingespeeld zijn. Verder zie je in de oefenwedstrijden (en training) dat de combi Lammers-Vlap een leuke wordt.
Wizard
Beheerder
 
Berichten: 5036
Geregistreerd op: 28-07-2009 12:55

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Kaz_SCH » 18-07-2018 11:47

Feanfan 1 schreef:Wordt echt helemaal niks dit seizoen, met name het middenveld is om te huilen. Vlap krijgt nog voordeel van de twijfel, maar weer dezelfde stumpers als Van Amersfoort, Kobayashi, Thorsby en Kongolo...
Hoop echt dat Pelle en Yuki verkocht worden (Thorsby nog wel nuttig) en er echte voetballers (en vrije trapspecialist) gehaald worden
Geen echte individuele klasse die het verschil maakt
Dus elke wedstrijd weer minimaal een tegengoal en dan moet je zelf al weer 2 maken. Hoop dat JOR er iets moois van kan maken, maar heb mijn twijfels, alleen al door dat voetballoze middenveld


Je eigen spelers stumpers noemen, applaus. Kan dit niet anders?
Kaz_SCH
Wereldspeler
 
Berichten: 1350
Geregistreerd op: 11-05-2006 09:50

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Jazz » 18-07-2018 12:03

Feanfan 1 schreef:Wordt echt helemaal niks dit seizoen, met name het middenveld is om te huilen. Vlap krijgt nog voordeel van de twijfel, maar weer dezelfde stumpers als Van Amersfoort, Kobayashi, Thorsby en Kongolo...
Hoop echt dat Pelle en Yuki verkocht worden (Thorsby nog wel nuttig) en er echte voetballers (en vrije trapspecialist) gehaald worden
Geen echte individuele klasse die het verschil maakt
Dus elke wedstrijd weer minimaal een tegengoal en dan moet je zelf al weer 2 maken. Hoop dat JOR er iets moois van kan maken, maar heb mijn twijfels, alleen al door dat voetballoze middenveld


Ga je eens schamen zeg, wat een belachelijke comment. Kongolo heeft nog geen bal aangeraakt in ons shirt en nu al noem je hem een stumper... Chapeau zeg, wat kan jij snel oordelen...
Heerenveen fan in Leiden
Jazz
Beheerder
 
Berichten: 2474
Geregistreerd op: 11-05-2015 15:56
Woonplaats: Leiden

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Duo Maxwell » 18-07-2018 13:14

Feanfan 1 schreef:Wordt echt helemaal niks dit seizoen, met name het middenveld is om te huilen. Vlap krijgt nog voordeel van de twijfel, maar weer dezelfde stumpers als Van Amersfoort, Kobayashi, Thorsby en Kongolo...
Hoop echt dat Pelle en Yuki verkocht worden (Thorsby nog wel nuttig) en er echte voetballers (en vrije trapspecialist) gehaald worden
Geen echte individuele klasse die het verschil maakt
Dus elke wedstrijd weer minimaal een tegengoal en dan moet je zelf al weer 2 maken. Hoop dat JOR er iets moois van kan maken, maar heb mijn twijfels, alleen al door dat voetballoze middenveld

Doe jezelf en anderen een plezier en zeg je seizoenskaart op en log je uit van dit forum.
Duo Maxwell
Basisspeler
 
Berichten: 512
Geregistreerd op: 18-05-2008 20:19

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Feanfan 1 » 18-07-2018 13:29

Voor het eerst in een half jaar een kritisch stukje en dan dit, lekker.
Ik vind het gewoon een waardeloos middenveld, behalve Schaars, maar die zie je voorlopig niet
En tis net hoe je het woord stumper opvat...
Tis dat er clubs als Emmen, Fortuna en Excelsior inzitten, anders was het echt rechterrijtje.
Maar zal voorlopig wel weer met de kudde meelopen
Feanfan 1
Superster
 
Berichten: 7695
Geregistreerd op: 11-07-2003 12:37

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Wizard » 18-07-2018 13:39

Feanfan 1 schreef:Voor het eerst in een half jaar een kritisch stukje en dan dit, lekker.
Ik vind het gewoon een waardeloos middenveld, behalve Schaars, maar die zie je voorlopig niet
En tis net hoe je het woord stumper opvat...
Tis dat er clubs als Emmen, Fortuna en Excelsior inzitten, anders was het echt rechterrijtje.
Maar zal voorlopig wel weer met de kudde meelopen

Daar gaat het niet om. Als supporter danwel als fan praat je niet zo over je club en al helemaal niet over de spelers.
Het gaat om meer dan een stukje normen en waarden. Kritisch zijn mag juist hier, maar doe het wel met fatsoen en onderbouwing.
Wizard
Beheerder
 
Berichten: 5036
Geregistreerd op: 28-07-2009 12:55

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Kaz_SCH » 18-07-2018 14:26

Feanfan 1 schreef:Voor het eerst in een half jaar een kritisch stukje en dan dit, lekker.
Ik vind het gewoon een waardeloos middenveld, behalve Schaars, maar die zie je voorlopig niet
En tis net hoe je het woord stumper opvat...
Tis dat er clubs als Emmen, Fortuna en Excelsior inzitten, anders was het echt rechterrijtje.
Maar zal voorlopig wel weer met de kudde meelopen


Als je zegt: Ik vind van Amersfoort, Thorsby etc. lang niet goed genoeg voor het niveau dat willen halen. Prima, hoor je niemand over. Niemand vraagt iemand om met de kudde mee te lopen, maar wel om met een beetje fatsoen over onze eigen spelers te praten. Of is dat heel raar?
Kaz_SCH
Wereldspeler
 
Berichten: 1350
Geregistreerd op: 11-05-2006 09:50

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Feanfan 1 » 18-07-2018 15:31

Zal ongetwijfeld te maken hebben dat ik niet weer zo'n seizoen als het vorige wil. En als we dan, in mijn ogen, middelmatige spelers hebben op het middenveld die amper de bal naar de juiste medespeler kunnen spelen... en Hamstra zegt dat we nagenoeg klaar zijn.
Vlap is de enige met scorend vermogen, al moet ook hij dat nog bewijzen. Thorsby alleen nuttig als je iemand op hem zet. (Vorig seizoen 90 minuten Assaidi de wedstrijd uitgespeeld)
Van Amersfoort komt overal te kort en Yuki... misschien misbruikt door Streppel, maar nooit echt overtuigend.
En dan komen ze met Kongolo. Misschien prima speler, maar geen scorende speler en vorig seizoen heeft Bruijn laten zien het niveau aan te kunnen. En Naess kan toch ook wel iets?

Heb het al eerder aangegeven. Als mensen vermaakt willen worden dan heb je goals nodig. De voorste 3 kunnen het niet alleen, en evt Vlap maakt er een stuk of 8.
En we hebben geen specialist, die Leemans van VVV had hier ook wel gekund. Kan op 6, kan een goal maken en kan een vrije trap nemen en bewezen op Eredivisie niveau mee te kunnen
Feanfan 1
Superster
 
Berichten: 7695
Geregistreerd op: 11-07-2003 12:37

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor AllardP » 18-07-2018 15:43

Jongens, het salarisplafond is bereikt! Er is alleen nog ruimte voor een reservekeeper, maar voor de rest gaan we alleen nog zaken doen als er iemand vertrekt. De club had natuurlijk ook wat extra geld aan salarissen kunnen besteden uit de aanstaande miljoenenwinst, maar maakt zich blijkbaar geen zorgen over de steeds maar afnemende seizoenkaartverkopen...

Het voordeel hiervan is dat we nu al kunnen beginnen om de balans op te maken voor de seizoensstart. Helaas stemt die mij niet vrolijk.

Op doel hebben we Hahn. Een absolute belofte (en een zeer sympathieke vent bovendien), maar uitermate blessuregevoelig. Ook heeft hij het vorig jaar niet echt laten zien toen hij de kans had. De reservekeeper zal ook geen bewezen eredivisiekracht zijn, dus dit blijft een probleempositie.

In de verdediging zijn we onze met afstand beste speler kwijtgeraakt. Floranus is dan wel een talent met een vergelijkbaar cv als Dumfries, maar toch een groot vraagteken gezien zijn leeftijd en wisselvallige prestaties in het afgelopen jaar. Het lijkt me dat we hier duidelijk zwakker zijn geworden dan afgelopen seizoen. Bovendien hou ik mijn hart vast als er iets met Hoegh, veruit onze meest betrouwbare verdediger, gebeurt.

Op het middenveld moeten we het voorlopig nog zonder onze beste speler doen. We weten ook niet of hij op niveau terugkomt en boven bestaat er altijd een flinke kans op een nieuwe blessure. We kunnen niet verwachten dat Kongolo, na één seizoen betaald voetbal op een vrij laag niveau, hem meteen adequaat vervangt. Verder is hét grote problem van vorig jaar - gebrek aan creativiteit - totaal niet aangepakt. Ook hier voorlopig slechts achteruitgang.

In de aanval hebben we in feite Reza ingeruild voor Lammers. Dit zou wel eens een verbetering kunnen blijken, maar dat is nog veel te vroeg om te zeggen. Vooralsnog heeft Lammers alleen gescoord in de Juup en ik kan me zo voorstellen dat het een tijdje duurt voor hij gewend is. Verder zijn we Ödegaard kwijtgeraakt, voor wie blijkbaar geen vervanger wordt gehaald (al was dat volgens mij wel aangekondigd, maar goed). Dus hebben we nu drie vleugelspelers in totaal, waarvan er maar eentje het heeft laten zien op subtopniveau. Kortom: blijft mager.

Alles overziend zijn we dus zeker niet sterker geworden dan vorig jaar. Tenzij alles ineens op zijn plaats valt, zie ik niet hoe we hiermee de subtop gaan halen.
AllardP
Superster
 
Berichten: 2483
Geregistreerd op: 02-12-2002 12:05
Woonplaats: Washington DC

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor BK2007 » 18-07-2018 16:57

Spelers die nog vertrekken:

- Veerman
- Thorsby
- Zeneli
- Yuki
- Van Amersfoort


Voor deze 5 spelers gaan er dus nog nieuwe bijkomen.
Al met al kansen genoeg om door te selecteren en er beter door worden. :D

Geen enkele reden voor zwartkijkerij of zorgen dus.
Samen maken we de club sterk.
Avatar gebruiker
BK2007
Superster
 
Berichten: 5633
Geregistreerd op: 11-11-2007 18:46

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Jazz » 18-07-2018 18:07

BK2007 schreef:Spelers die nog vertrekken:

- Veerman
- Thorsby
- Zeneli
- Yuki
- Van Amersfoort


Voor deze 5 spelers gaan er dus nog nieuwe bijkomen.
Al met al kansen genoeg om door te selecteren en er beter door worden. :D

Geen enkele reden voor zwartkijkerij of zorgen dus.


Ik denk dat er niemand komt. De vervanging is er al. Okee, in sommige gevallen is het nog niet basismateriaal, maar de spelers hebben we.

Veerman > Iredale en/of Hornkamp
Thorsby > Vlap, Bruijn, Kongolo, Schaars
Zeneli > Rojas/Mihajlovic
Yuki > Vlap, Bruijn, Kongolo, Schaars
Van Amersfoort > Vlap, Bruijn, Kongolo, Schaars
Heerenveen fan in Leiden
Jazz
Beheerder
 
Berichten: 2474
Geregistreerd op: 11-05-2015 15:56
Woonplaats: Leiden

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Mackan68 » 19-07-2018 04:48

BK2007 schreef:Spelers die nog vertrekken:

- Veerman
- Thorsby
- Zeneli
- Yuki
- Van Amersfoort


Voor deze 5 spelers gaan er dus nog nieuwe bijkomen.
Al met al kansen genoeg om door te selecteren en er beter door worden. :D

Geen enkele reden voor zwartkijkerij of zorgen dus.

Durf je een weddenschapje aan over wel of niet vertrek van dit lijstje spelers? Veerman zal denk ik redelijk snel vertrekken, maar wie wil de rest precies voor de prijs die er op hun hoofd staat? Wat hebben ze op Morten na laten zien afgelopen seizoenen? Moeten verkopen om volgend seizoen niet transfervrij te laten vertrekken levert slechts wat 'kleingeld' op.
Voetbal, een spel van dood, gladiolen en grijze muizen
Avatar gebruiker
Mackan68
Superster
 
Berichten: 6778
Geregistreerd op: 01-08-2004 14:46
Woonplaats: De 'achterbuurt' van Techum

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Wizard » 19-07-2018 07:35

Mackan68 schreef:- Veerman
- Thorsby
- Zeneli
- Yuki
- Van Amersfoort
Durf je een weddenschapje aan over wel of niet vertrek van dit lijstje spelers?


Ik wil die weddenschap wel met je aangaan. Er zullen minimaal 2 spelers van dit lijstje dit jaar nog vertrekken.
Wizard
Beheerder
 
Berichten: 5036
Geregistreerd op: 28-07-2009 12:55

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Baas » 19-07-2018 08:40

Veerman en Pelle zullen wel vertrekken, Thorsby en Zeneli wellicht ook.
Ik hoop echter dat er dan nog een creatieve middenvelder bij komt.
Een goede vleugelspeler zou ook niet verkeerd zijn.

Ik pleit nog steeds voor Kuwas. Dan betalen ze maar wat meer..
Hij gaat niet naar de Top 3, anders was dat al rond.
Als je hem haalt, heb je een handenbinder, is ook belangrijk!
Zeg maar niks!
Avatar gebruiker
Baas
Wereldspeler
 
Berichten: 1338
Geregistreerd op: 28-06-2011 10:39

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Kaz_SCH » 19-07-2018 10:44

Baas schreef:Veerman en Pelle zullen wel vertrekken, Thorsby en Zeneli wellicht ook.
Ik hoop echter dat er dan nog een creatieve middenvelder bij komt.
Een goede vleugelspeler zou ook niet verkeerd zijn.

Ik pleit nog steeds voor Kuwas. Dan betalen ze maar wat meer..
Hij gaat niet naar de Top 3, anders was dat al rond.
Als je hem haalt, heb je een handenbinder, is ook belangrijk!


Kuwas heeft zelf de boel ook al onder druk gezet bij Heracles, en de Top-3 hoeft hem inderdaad niet. Lijkt mij een hele goeie!
Kaz_SCH
Wereldspeler
 
Berichten: 1350
Geregistreerd op: 11-05-2006 09:50

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Mackan68 » 19-07-2018 11:44

Wizard schreef:
Ik wil die weddenschap wel met je aangaan. Er zullen minimaal 2 spelers van dit lijstje dit jaar nog vertrekken.

BK is er al tijden van overtuigd dat we deze spelers allemaal wel kwijt gaan raken en dat daarvoor 5 nieuwe spelers aangetrokken zullen worden. Tussen 5 of 2 spelers zit nogal een verschil. Ik acht de kans groot dat Veerman deze transferwindow vertrekt naar Excelsior. En verder moet ik het allemaal nog maar zien. Niemand behalve Thorsby heeft uitgeblinkt afgelopen seizoen, of doet het nu in de voorbereiding geweldig. Voor ons lijstje met potentiële vertrekkers zijn er misschien wel betere of goedkopere opties. Hou hierbij ook rekening met het feit dat Heerenveen graag wil verkopen en dat geïnteresseerde clubs vooral vaak willen huren.
Voetbal, een spel van dood, gladiolen en grijze muizen
Avatar gebruiker
Mackan68
Superster
 
Berichten: 6778
Geregistreerd op: 01-08-2004 14:46
Woonplaats: De 'achterbuurt' van Techum

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Jazz » 19-07-2018 15:27

Vervanger Schaars: Check!
2de keeper: Check!
Back-up vleugelspeler: Nog niet
Heerenveen fan in Leiden
Jazz
Beheerder
 
Berichten: 2474
Geregistreerd op: 11-05-2015 15:56
Woonplaats: Leiden

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Wizard » 19-07-2018 15:36

Mackan68 schreef:Tussen 5 of 2 spelers zit nogal een verschil. Ik acht de kans groot dat Veerman deze transferwindow vertrekt naar Excelsior. En verder moet ik het allemaal nog maar zien. Hou hierbij ook rekening met het feit dat Heerenveen graag wil verkopen en dat geïnteresseerde clubs vooral vaak willen huren.

Ik verwacht dat zowel Veerman als een middenvelder vertrekken. Verder is er een grote kans dat Zeneli alsnog vertrekt. Dat je niet de hoofdprijs voor hem kan vragen, moge duidelijk zijn gezien zijn vorm in het afgelopen seizoen
Uiteraard kan je een speler ook verkopen met een lagere opbrengstwaarde en dat je vervolgens een fiks doorverkooppercentage vraagt. Wat dat betreft blijft dat ook het spel tussen koper en verkoper m.b.t. een speler met een contract voor 1 jaar.
Wizard
Beheerder
 
Berichten: 5036
Geregistreerd op: 28-07-2009 12:55

VorigeVolgende

Keer terug naar Transfers & geruchten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 13 gasten