Transferbeleid (algemeen)

› wie (nog) niet pompeblêden draagt

Moderators: Beheerders, Fanmasters

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Otsje P » 26-06-2018 21:50

zweed1 schreef:linksvoor Peterson (ook contract 1 jaar).


Heb niet het idee dat spelers die bij zowel Utrecht als Heracles vaak op de bank zitten, echte versterkingen voor ons zijn.

Leemans daarentegen zou inderdaad een aanwinst kunnen zijn. Al zakte die richting einde seizoen wel behoorlijk ver weg. Begreep echter dat VVV daar een behoorlijk prijskaartje aan heeft gehangen. Geloof dat zowel Zwolle als NAC schrokken van de vraagprijs.
Otsje P
Superster
 
Berichten: 4838
Geregistreerd op: 22-02-2011 12:01

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor zweed1 » 26-06-2018 21:56

Even ter info: https://www.transfermarkt.nl/kristoffer ... ler/186704

Kristoffer Peterson heeft 32 wedstrijden gespeeld en daarin 7 goals en 4 assists gemaakt.

Leemans heeft nog een contract voor 1 jaar en doet ca. 1 miljoen. Nou dat moet kunnen met 5,5 miljoen bruto (en 3 miljoen netto op de rekening). Ja NAC en PEC die hebben ook niets te besteden die boden 3 ton, dat is natuurlijk ook lachwekkend.

Financieel zijn NAC en PEC niet te vergelijken met ons. Alhoewel wij PEC natuurlijk een leuke geste hebben gedaan met Namli.

Of wil je verder met Kobayashi ?
Avatar gebruiker
zweed1
Superster
 
Berichten: 2097
Geregistreerd op: 05-05-2007 22:51
Woonplaats: Karlstad, Zweden/Hoogmade, Nederland

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Wizard » 27-06-2018 10:01

AllardP schreef:Hoezo is dat een feit?

Je bekijkt het mijns inziens niet goed (of teveel in hokjes). Doordat Pierie een basisplek heeft gekregen (er is gekozen voor de ontwikkeling en de financiële waarde van Pierie) en Naess niet, heeft Naess geen financiële meerwaarde gekregen. Vlap heeft aangegeven in interviews dat hij blij verrast is geweest dat hij afgelopen seizoen zoveel basisplekken heeft gehad. Daarnaast heeft vooral de voorkeur voor de ontwikkeling van Vlap ervoor gezorgd (en een basisplek voor één van onze beste spelers Zeneli tevens met het oog op verkoop) dat iemand als Mihajlovic minder vaak heeft gespeeld, waardoor de financiële waarde van deze jongen niet omhoog is gegaan. Daarnaast is de financiële waarde van Vlap absoluut omhoog gegaan aangezien deze jongen eerst geen waarde had en nu door minimaal 20 eredivisiewedstrijden zijn financiële waarde in absolute zin zeker omhoog is gegaan. Dat hij daardoor ook weer bij Jong Oranje is gehaald, is ook positief geweest voor zijn waarde. Ditzelfde geldt in mindere mate voor Van Amersfoort.

AllardP schreef:Dan moet je het verdiende geld wel investeren!

Er is een bedrag gereserveerd voor renovatie van de trainingsfaciliteiten en het bedrag wat dan overblijft is pak-em-beet genoeg om 3-4 seizoenen op te teren met ons huidige operationele resultaat. Eén à twee flinke financiële misssers en je hebt de poppen echt aan het dansen. Natuurlijk moeten we investeren, maar zoals je ziet moet dat een weloverwogen beslissing zijn. Een speler aantrekken voor 3-4 mio vraagt daarnaast vaak ook om een hoger salaris (dan de rest). Zo'n speler moet het ook kunnen waarmaken t.o.v. je team, je geïnvesteerde geld en je salarisplafond. Je moet als club dus behoorlijk achter zo'n beslissing staan.

AllardP schreef:Een talentvolle concurrent voor Bruijn hoeft ook helemaal niet duur te zijn en sowieso hebben we - ik zeg het nog maar eens - meer dan genoeg geld..

Ik vind het geld over de balk gooien wanneer je straks voor één positie 3 potentiële basisspelers hebt. Wanneer de artsen en de club ervan zijn overtuigd dat Schaars terugkomt en op niveau kan spelen, en je houdt een talent als Bruijn en een concurrent op de bank, is dat noch goed voor je selectiesfeer noch voor je financiële positie. Met Schaars die terugkomt en een Bruijn als vervanger los je dat probleem in eerste instantie op. Ik denk dat je je geld beter in een creatieve 10 of talentvolle of stabiele 8 kunt stoppen. Een talentvolle concurrent voor Bruijn zal je eerder in de A's of B's moeten zoeken (danwel aantrekken).

AllardP schreef: En kun je je de mislukking met Peters nog herinneren? Kortom, ik zie echt niet waar dat vertrouwen op is gebaseerd.

Ow ja, we gaan er een uitzondering bijhalen. Naess is toch gekomen als vervanger? Odegaard was een buitenkansje, waardoor Rojas op de bank belandde. Over Mihajlovic hebben we het al gehad en heb je Zeneli en Vlap voor hem in de pikorde door onze prettige oud-trainer Streppel. Daarnaast zijn er steeds vervangers gekomen voor vertrekkende spelers en ook nu heeft de club snel en adequaat gehandeld met bijv. Floranus voor Dumfries. Dit is onder vorige TD's heel anders geweest.

AllardP schreef:Bovendien: als je afwacht met een stand-in voor Zeneli, loopt je het risico dat de namen bovenaan je lijstje al onder de pannen zijn. We zijn in het verleden al veel te vaak in die valkuil getrapt.

Met Floranus voor Dumfries heeft de club tijdig gehandeld. Dumfries stond al een poosje op de nominatielijst om te vertrekken. Ditzelfde geldt voor Zeneli. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat er op tijd een vervanger wordt gehaald. De club is er ook bij gebaat dat Zeneli zo snel mogelijk wordt verkocht (wanneer hij wil vertrekken), zodat er sneller een vervanger bij de groep kan worden gehaald.
Wizard
Beheerder
 
Berichten: 5036
Geregistreerd op: 28-07-2009 12:55

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Jelmer1981 » 27-06-2018 11:16

Frederiksen komt komend seizoen ook vast bij het eerste, en het zou mij niet verbazen als hij ook behoorlijk wat zal gaan spelen. Van wat ik van hem gezien heb heeft hij juist wel de creativiteit die we zoeken. Daarnaast een heerlijk trap in de benen.
Jelmer1981
Wereldspeler
 
Berichten: 1103
Geregistreerd op: 08-06-2008 08:10

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor BK2007 » 28-06-2018 19:20

Afbeelding

Hiermee kunnen we toch gewoon beginnen tegen PEC ?
Alle spelers voor de basiself zijn er gewoon al.

Nog vertrekkende spelers:
-Veerman
-Yuki
-Thorsby
-Zeneli


Voor bovenstaande zullen er dus nog nieuwe gehaald gaan worden.
Samen maken we de club sterk.
Avatar gebruiker
BK2007
Superster
 
Berichten: 5633
Geregistreerd op: 11-11-2007 18:46

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Crash » 28-06-2018 19:39

Prima elftal om mee in de middenmoot te eindigen lijkt me. Lijkt me met bovengenoemd materiaal een realistische uitkomst.
Hopelijk komen er nog enkele versterkingen voor de basis zodat we ook weer een serieuze gooi naar en in de play-offs kunnen doen.
Avatar gebruiker
Crash
Superster
 
Berichten: 2546
Geregistreerd op: 04-05-2005 09:56
Woonplaats: Heerenveen

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Feanfan 1 » 28-06-2018 19:42

Niet echt een elftal om vrolijk van te worden, inderdaad middenmoot en met een beetje pech daar de onderkant van. En dan staat Schaars er ook nog in die ik dit kalenderjaar niet zie voetballen
Feanfan 1
Superster
 
Berichten: 7695
Geregistreerd op: 11-07-2003 12:37

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor GeraldSibon35 » 28-06-2018 20:14

Als ze op het middenveld Van Amersfoort, Yuki Kobayashi en Morten Thorsby goed kunnen vervangen dan kan het wel wat worden. Voorin een vervanger halen voor Arber Zeneli (Dennis Johnsen?) en een jong talent voor op de rechterkant achter Rojas. Ervaren tweede keeper halen (Dorus de Vries?) en hopelijk blijft Hahn fit komend seizoen dan hebben we een prima keeper voor de subtop. De verdediging staat in principe goed met op rechts Floranus, centraal een ervaren kopsterk duo Hoegh en Bulthuis en dan op links mogen Pierie en Woudenberg het uitvechten. Misschien komt AZ nog wel voor Pierie? Maar vooral het middenveld gaat belangrijk worden. Hoor veel de naam Leemans maar vraag me af of die goed genoeg is. Hoop dat ze voor het middenveld in het buitenland kijken.
GeraldSibon35
Selectiespeler
 
Berichten: 497
Geregistreerd op: 18-06-2013 12:31

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Wizard » 29-06-2018 07:34

Ik verwacht zeer zeker nog een nieuwe vleugelspeler aangezien je met het Mihajlovic en Rojas (en alleen de optie Vlap) behoorlijk schaars zit in echte vleugelspelers. Het is namelijk maar de vraag of V/d Heide de stap dit seizoen al kan zetten. Naar waarschijnlijkheid heeft hij nog wel een seizoen (in de jeugd/beloften) nodig.
Verder heb je met de mogelijk vertrekkende Thorsby en Yuki weinig mogelijke opties voor de '8'. Ook voor deze positie verwacht ik nog minimaal een nieuwe speler en daarnaast nog een directe vervanger voor één van deze spelers.
Achterin heb je het behoudens een nieuwe reservedoelman prima voor mekaar om in de subtop mee te doen.
Met een nieuwe vleugelspeler voor de basis en een basisspeler voor de '8' ben je met deze selectie verplicht de subtop te halen.
Wizard
Beheerder
 
Berichten: 5036
Geregistreerd op: 28-07-2009 12:55

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Baas » 29-06-2018 08:01

Met het elftal wat hierboven wordt geplaatst zul je inderdaad in de middenmoot eindigen.
Ik hoop dan ook dat we nog 1 of 2 versterkingen (=dus geen opvulling!) kunnen halen.
Daarbij moet ook vermeld worden dat Schaars het begin van de competitie niet zal halen.
Zeg maar niks!
Avatar gebruiker
Baas
Wereldspeler
 
Berichten: 1338
Geregistreerd op: 28-06-2011 10:39

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor BK2007 » 29-06-2018 12:59

Uiteraard hoop ik ook op nog wat directe versterkingen voor de basis. Echter denk ik dat het zo maar eens kan zijn dat dit ongeveer de basis gaat worden in het begin van de competitie.
Ik denk wel dat de club nog beloftevolle spelers gaat halen van rond de 17/18 jaar zoals die Noor van Staebak die ze laatst hebben bekeken.

Op dit moment zoekt de club alleen concreet een keeper en een middenvelder. Volgens een interview met Hamstra,
Samen maken we de club sterk.
Avatar gebruiker
BK2007
Superster
 
Berichten: 5633
Geregistreerd op: 11-11-2007 18:46

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Otsje P » 29-06-2018 13:14

BK2007 schreef:
Nog vertrekkende spelers:
-Veerman
-Yuki
-Thorsby
-Zeneli


Voor bovenstaande zullen er dus nog nieuwe gehaald gaan worden.


Kan me absoluut niet voorstellen dat deze heren alle 4 zullen worden verkocht. Voor Zenelli zal fors betaald moeten worden aangezien we zijn contract eenzijdig kunnen verlengen met een extra jaar. Henk vertegenwoordigd helaas geen forse transfersom en daarom is het niet erg aantrekkelijk om hem te verkopen omdat je dan ook weer verplicht bent om een vervanger te kopen.

Ik kan me niet voorstellen dat er veel belangstelling voor Thorsby is, maar als je daar anderhalf miljoen voor kunt vangen dan moet je het al doen. Zo beperkt vindt je ze zelden. Geweldige inzet en werklust hoor, daarvoor niets dan lof en respect. Maar voor het voetbal dat je wilt spelen is hij veel te beperkt. Strikje erom.
Otsje P
Superster
 
Berichten: 4838
Geregistreerd op: 22-02-2011 12:01

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor AllardP » 29-06-2018 23:42

Beste Wizard,

Je reageert altijd zo uitgebreid op mijn schrijfsels dat ik me wel verplicht voel om dat ook bij jou te doen. Maar je maakt het me niet makkelijk als je zo veel feitelijke onjuistheden blijft verkondigen. Ik doe even een snel rijtje:

- Peters speelde al in 2016. Pas een jaar later kwamen ze aan met Naess. Geen prachtig voorbeeld van daadkracht dus.
- Naess was sowieso een miskoop en heeft niets met de opkomst van Pierie te maken. Niet voor niets dat ze daar na de winterstop Bulthuis voor hebben gehaald. Ook geen hoogvlieger trouwens...
- Odegaard was er een half jaar eerder dan Rojas en dus niet de reden dat Rojas op de bank terechtkwam.

De suggestie dat we met drie-vier slechte jaren in de financiele problemen komen is gewoon onzin. Als je een gezond beleid voert, is er geen enkele reden om aan te nemen dat je vier jaar op rij verliest draait. Over de langere termijn gezien verdienen we namelijk aan zowel transfers als de jeugdopleiding. Daarmee kun je dat operationale verlies makkelijk afdekken; heb je echt geen twintig miljoen op de bank voor nodig. Een vergelijkbare club als Groningen (ook categorie 3) had afgelopen jaar vier ton cash...

Het grootste probleem voor Heerenveen is de teruglopende omzet: ondanks de sterke economie verliezen we toeschouwers en sponsoren en door gebrek aan sportieve prestaties riskeren we ook tv-inkomsten. Met een pro-actief transferbeleid riskeer je inderdaad dat je een speler 'te veel' koopt, maar die twee-drie ton kunnen we makkelijk hebben. Nog een kleurloos seizoen niet. Zelfs een blinde kan nog zien dat de club zelfs bij de trouwste fans nauwelijks nog leeft en dat is heel, heel zorgwekkend.
AllardP
Superster
 
Berichten: 2483
Geregistreerd op: 02-12-2002 12:05
Woonplaats: Washington DC

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor BK2007 » 30-06-2018 10:31

Het transferbeleid van de club is mijns inziens verstandig. Pas kopen als je er 1 nodig hebt dan wel vertrekt..
Vooral als je daarbij inderdaad aan de inkomstenzijde onder druk staat moet je geen gekke dingen doen. Verder is de club bezig met een spectaculaire bouwplan "abenello" wat uit eigen zak betaald gaat worden.

Pas wanneer het nieuwe trainingscomplex er is dan kunnen we misschien anders gaan kijken naar transferbeleid.
Dat men nu voorzichtig is valt alleen maar te prijzen. We willen geen FC Twente worden immers. Overigens hebben we zelf ook langs de rand van de afgrond gestaan een paar jaar geleden.

Wat betreft het stadion dat leger raakt. Dat is een landelijke tendens en niet alleen ons probleem.
Wel heeft de spelopvatting van Streppel denk ik kwaad gedaan en moet echt gerepareerd worden door de nieuwe trainer(s).

Thuis moeten we dit jaar weer onverslaanbaar zijn en als het kan mooi voetbal op de mat leggen. Als we dat doen met onze nieuwe spits Lammers en vernuft vanaf de vleugels komen de supporters en ook sponsoren weer terug. Als we weer herkenbaar zijn en minder kleurloos tenminste.
Samen maken we de club sterk.
Avatar gebruiker
BK2007
Superster
 
Berichten: 5633
Geregistreerd op: 11-11-2007 18:46

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Wizard » 02-07-2018 09:42

Beste AllardP,
Ik snap je trots, maar ik begrijp niet waarom je blijft volharden in je financiële argumenten. Je wilt begroten op een netto resultaat uitgaande van stabiele transferinkomsten? Mijn oren beginnen te klapperen. We hebben 8 mio op de bank en onze kortlopende leningen zijn 2 mio hoger dan onze kortlopende vorderingen. Concreet is dat 6 mio op de bank. Daarnaast wil de club graag onze trainingsfaciliteiten renoveren. We waren het met z'n allen eens dat zoiets al gauw richting de 10 mio loopt. Een deel van de transferinkomsten is dus hard nodig om dat tekort op te vullen. Zoals ik je al eerder heb uitgelegd kan een voetbalclub niet zomaar geld lenen bij een bank.
Daarnaast hebben we elk jaar een operationeel tekort van 4 mio (vanaf dit seizoen 3 mio door lagere huur). We zitten dus niet zo ruim in ons jasje zoals jij elke keer stelt. Uiteraard is er geld, maar is dat hard nodig voor de renovatie en aan de andere kant als vervanging voor vertrokken spelers. We kunnen niet even posities driedubbel bezetten. Daarnaast is niet elke nieuwe speler een succes wat in het verleden ook wel is gebleken (ondanks dat er toen wel veel geld beschikbaar was). Je argument om uit te gaan van netto bedrijfsresultaat + transferinkomsten zou me bijna laten denken dat je Tukkers bloed hebt.

Peters: In juni 2016 is Hamstra bij de club gekomen. Het was toen een zaak om grotendeels met lijstjes van z'n voorganger Vonk te werken. Het lijkt me dan logisch dat we afgelopen zomer als de eerste echte test van Hamstra kunnen zien. De Peters kwestie speelde namelijk ook in de zomer van 2017.
Naess: Deze jongen heeft onder Streppel geen enkele kans gehad. Ik vind het dan ook vreemd om hem als miskoop te zien. Bulthuis is daarnaast voor Woudenberg gehaald die het op dat moment uiterst matig deed zoals we allen hebben geconstateerd.
Intern is namelijk uitgesproken dat Pierie zich moest blijven ontwikkelen op de centrale positie.
Odegaard: Zou in principe op de 10 moeten, zodat Rojas als buitenspeler op de rechtsbuiten kon spelen. Streppel volhardde in zn keuze(s), zodat ook deze jongen geen enkele kans heeft gehad.

AllardP schreef:Het grootste probleem voor Heerenveen is de teruglopende omzet: ondanks de sterke economie verliezen we toeschouwers en sponsoren en door gebrek aan sportieve prestaties riskeren we ook tv-inkomsten.

Daar zijn we het met z'n allen wel over eens inderdaad. Helaas is ook dit niet zo simpel zoals jij schetst. Was het maar zo simpel. Sponsoring komt pas op gang nadat een ondernemer weer een financiële opleving heeft gehad en daarnaast vertrouwen in de toekomst heeft. Hier in het noorden is deze opleving wat later op gang gekomen dan in de rest van het land. Daarnaast hebben we behoorlijk wat crisisjaren bij de club gehad, wat de club in instabiel vaarwater bracht. De (lokale) ondernemer wacht juist nu wat meer af wat betreft sponsoring in de club. Je stelling 'ondanks de sterke economie verliezen we sponsoren' is wat betreft dus veel te kort door de bocht. Ik denk juist dat de club zich moet focussen op de lange termijn. Nu investeren in de jeugd en trainingsfaciliteiten, zodat je daar later de vruchten van plukt dan dat je nu met veel risico 1-2 (mogelijk) sterkte spelers aantrekt.

Mijns inziens heeft de club een goede zet gedaan met Lammers. Wanneer de club een sterkere middenvelder aantrekt voor Thorsby/Yuki, een talentvolle buitenspeler erbij haalt, en de talentvolle Frederiksen zich dit seizoen kan profileren heeft de club mijns inziens een prima selectie om komend seizoen 1-2 plekjes hoger dan het afgelopen seizoen te eindigen.
Wizard
Beheerder
 
Berichten: 5036
Geregistreerd op: 28-07-2009 12:55

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Feanfan 1 » 14-07-2018 20:50

Er zijn nog niet zoveel aankopen en de selectie is vergelijkbaar met vorig jaar. We hebben een betere spits, een betere trainer, maar een mindere rechtsback. Wij kunnen als Heerenveen zijnde niet alles eisen, maar als je onderstaande spelers hebt, wat best realistisch is, dan kan je al gauw het publiek vermaken en wedstrijden winnen

- 4 scorende spelers die gezamenlijk minimaal 50 goals maken (Lammers, Zeneli, Mihajlovic, Vlap ??)
- 3 ervaren spelers (Schaars, Hoegh, Bulthuis)
- Lengte (Hoegh, Vlap)
- Iemand met een hele goede (vrije) trap (??)
- Penaltyspecialist (??)
- Goede keeper (Hahn, mits fit)

Mijn conclusie is dat we iets te weinig scorend vermogen hebben. Denk wel dat deze 4 spelers rond de 40 halen. Lammers zou wel 15-20 kunnen halen
Met de VAR die we komend seizoen hebben kan het best zijn dat we veel meer penalties krijgen. Ik weet niet hoe Lammers met zijn penalties is, maar Zeneli is geen zekerheidje, want die miste de laatste. En ook na Yildirim hebben we nooit meer echt een vrijetrappenspecialist gekend. Schaars of Kobayashi schoot er per ongeluk eens een vrije trap in. Of iemand die bal geweldig voor de goal kan krullen uit een vrije trap of corner.

Ineens kwam de naam Tjaronn Chery bij me op. Die vult zijn zakken nu in China en misschien wil hij wel met zijn gezin terug naar Nederland. Dan heb je met zijn 30 jaar ervaring, een vrijetrappenspecialist en een technicus die iemand vrij voor de goal kan zetten. En kan verder ook nog een goal maken.
Feanfan 1
Superster
 
Berichten: 7695
Geregistreerd op: 11-07-2003 12:37

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Mackan68 » 15-07-2018 10:47

Feanfan 1 schreef:En ook na Yildirim hebben we nooit meer echt een vrijetrappenspecialist gekend.

Afonso en Pranjic wisten de bal toch ook wel aardig te raken :wink: Een nieuwe specialist zou zeker een aanrader zijn!
Voetbal, een spel van dood, gladiolen en grijze muizen
Avatar gebruiker
Mackan68
Superster
 
Berichten: 6778
Geregistreerd op: 01-08-2004 14:46
Woonplaats: De 'achterbuurt' van Techum

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Jazz » 15-07-2018 16:14

Het is stil op de markt. Dat vind ik jammer...
Heerenveen fan in Leiden
Jazz
Beheerder
 
Berichten: 2474
Geregistreerd op: 11-05-2015 15:56
Woonplaats: Leiden

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Wizard » 17-07-2018 08:56

Jazz schreef:Het is stil op de markt. Dat vind ik jammer...

Helemaal eens. We hebben tijdig vervangers gehaald voor Reza en Dumfries. Echter we hebben nog geen vervangers voor V/d Steen, Odegaard en Schaars gezien. Daarnaast vind ik de vleugelpositie karig bezet met 3 vleugelspelers waarvan 1 op de nominatie staat te vertrekken.
Met de tegenvallende seizoenskaartverkoop mag de club zich best wel eens inspannen voor een echte versterking. Ook met het oog op de sterke selecties van onze concurrenten zoals Vitesse en Utrecht (en in mindere mate Groningen en PEC) vind ik onze selectie niet overtuigend. Er zal nog zeker een echte versterking bij moeten.
Wizard
Beheerder
 
Berichten: 5036
Geregistreerd op: 28-07-2009 12:55

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor zweed1 » 17-07-2018 10:09

Ik denk dat velen een verkeerd beeld hebben van wat er mogelijk is en hoe creatief de huidige leiding is. De teamfoto is gemaakt ik verwacht niet veel meer de komende tijd.

2e keeper is er niet terwijl Hahn geen zekerheidje is, veel spelers met nog een contract voor nog maar 1 jaar daar moet ook wat mee.

Blijft vreemd dat pakt hem beet PEC zomaar bij VVV 2 spelers ophaalt terwijl er bij ons eigenlijk niets is gebeurd. Wel 5/6 miljoen in de kassa.

Succes verder dit seizoen.
Avatar gebruiker
zweed1
Superster
 
Berichten: 2097
Geregistreerd op: 05-05-2007 22:51
Woonplaats: Karlstad, Zweden/Hoogmade, Nederland

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor BK2007 » 17-07-2018 11:49

Er zullen bij ons ook nog de nodige spelers vertrekken en dan komen er bij ons vanzelf ook weer nieuwe gezichten.

Ik kan mij er niet druk om maken. Er wordt hier wat drukte om niks gemaakt als je het mij vraagt.
Dat er wat spelers bij Vitesse of PEC bij komen, het zal wel.
Die 2 clubs hebben de nodige huurspelers gehad die waren vertrokken.
Samen maken we de club sterk.
Avatar gebruiker
BK2007
Superster
 
Berichten: 5633
Geregistreerd op: 11-11-2007 18:46

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor zweed1 » 17-07-2018 12:55

BK2007 schreef:Er zullen bij ons ook nog de nodige spelers vertrekken en dan komen er bij ons vanzelf ook weer nieuwe gezichten.

Ik kan mij er niet druk om maken. Er wordt hier wat drukte om niks gemaakt als je het mij vraagt.
Dat er wat spelers bij Vitesse of PEC bij komen, het zal wel.
Die 2 clubs hebben de nodige huurspelers gehad die waren vertrokken.


Ik maak mij er echt niet druk over, dus geen probleem. Wel jammer dat veel mensen zich niet zo druk meer maken over de club.

Weinig verkoop kaarten, weinig actie op het forum etc dooie boel dat is op zich niet goed. Ach er zijn zoveel andere leuke dingen.
Avatar gebruiker
zweed1
Superster
 
Berichten: 2097
Geregistreerd op: 05-05-2007 22:51
Woonplaats: Karlstad, Zweden/Hoogmade, Nederland

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor BK2007 » 17-07-2018 17:21

zweed1 schreef:Weinig verkoop kaarten, weinig actie op het forum etc dooie boel dat is op zich niet goed. Ach er zijn zoveel andere leuke dingen.


Dit soort opmerkingen kan ik me echt groen en geel aan ergeren.
Onze club is juist groot geworden door slimmigheidjes. Niet door dom en ondoordacht te werk te gaan.
De oudere supporters weten wat ik bedoel.
Samen maken we de club sterk.
Avatar gebruiker
BK2007
Superster
 
Berichten: 5633
Geregistreerd op: 11-11-2007 18:46

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Ebiede » 17-07-2018 17:58

BK2007 schreef:
Dit soort opmerkingen kan ik me echt groen en geel aan ergeren.
Onze club is juist groot geworden door slimmigheidjes. Niet door dom en ondoordacht te werk te gaan.
De oudere supporters weten wat ik bedoel.


Ik ben een oudere fan, maar ik wordt niet vrolijk van de huidige gang van zaken. Ik weet dan ook niet wat je bedoeld.
Spijt heb je morgen maar!
Avatar gebruiker
Ebiede
Superster
 
Berichten: 6234
Geregistreerd op: 09-12-2004 19:02

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor BK2007 » 17-07-2018 18:09

Ebiede schreef:Ik ben een oudere fan, maar ik wordt niet vrolijk van de huidige gang van zaken. Ik weet dan ook niet wat je bedoeld.


Flauw hoor, ieder jaar is hier weer hetzelfde. Dat het lang duurt voor er nieuwe spelers zijn etc etc. Zo vermoeiend.
Ik herinner me Finnbogason nog. De competitie was al een wedstrijd of 2 aan de gang toen hij er pas bij kwam.
Daar zit de clubhistorie vol mee, met dit soort dingen.
Samen maken we de club sterk.
Avatar gebruiker
BK2007
Superster
 
Berichten: 5633
Geregistreerd op: 11-11-2007 18:46

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Ebiede » 17-07-2018 18:13

@BK2007 excuus, ik had het over het totale plaatje. Dat de club niet leeft en mijlenver bij haar fans weg staat. Inderdaad over de transferperiode maak ik me geen zorgen.
Spijt heb je morgen maar!
Avatar gebruiker
Ebiede
Superster
 
Berichten: 6234
Geregistreerd op: 09-12-2004 19:02

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor BK2007 » 17-07-2018 18:27

Ebiede schreef:@BK2007 excuus, ik had het over het totale plaatje. Dat de club niet leeft en mijlenver bij haar fans weg staat. Inderdaad over de transferperiode maak ik me geen zorgen.


Oké prima. Maar is jou observatie en die van Zweed1 wel juist ? Op feanonline staan namelijk in een mum van tijd 22 reacties op het nieuws rondom Kongolo. Hier slechts een paar.

Misschien is dit forum niet levend meer.


Overigens vind ik wel dat de terugloop zorgelijk is maar kan dat alleen met mooi voetbal en sportief succes worden tegengegaan.
Samen maken we de club sterk.
Avatar gebruiker
BK2007
Superster
 
Berichten: 5633
Geregistreerd op: 11-11-2007 18:46

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor Ebiede » 17-07-2018 19:34

BK2007 schreef:
Oké prima. Maar is jou observatie en die van Zweed1 wel juist ? Op feanonline staan namelijk in een mum van tijd 22 reacties op het nieuws rondom Kongolo. Hier slechts een paar.

Misschien is dit forum niet levend meer.


Overigens vind ik wel dat de terugloop zorgelijk is maar kan dat alleen met mooi voetbal en sportief succes worden tegengegaan.


Dit topic is niet waar deze discussie gevoerd moet worden. Maar in mijn hoek van de provincie, leeft de club niet echt meer. Er word nauwelijks meer over onze club gesproken. Ik heb het idee (en hoop dat ik mis zit) dat dit een algehele tendens is.
Spijt heb je morgen maar!
Avatar gebruiker
Ebiede
Superster
 
Berichten: 6234
Geregistreerd op: 09-12-2004 19:02

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor zweed1 » 17-07-2018 21:10

Ebiede schreef:@BK2007 excuus, ik had het over het totale plaatje. Dat de club niet leeft en mijlenver bij haar fans weg staat. Inderdaad over de transferperiode maak ik me geen zorgen.



Dat constateer ik ook ! @BK2007 ik had sinds 1975 een seizoenskaart of bedoel je nog oudere supporters. Er is geen goede verbinding met huidige bestuur/beleidsbepalers met achterban (supporters/sponsors). Dat moet veel beter.

De transfers zijn minder interesssant Heerenveen speelt structureel om plaats 6-9 meer zit er gewoon niet in.
Avatar gebruiker
zweed1
Superster
 
Berichten: 2097
Geregistreerd op: 05-05-2007 22:51
Woonplaats: Karlstad, Zweden/Hoogmade, Nederland

Re: Transferbeleid (algemeen)

Berichtdoor pes5 » 17-07-2018 21:29

De enige manier om structureel om plek 4-5 mee te spelen, is om een investeerder in de arm te nemen.

Of dacht je dat Utrecht en Vitesse en nu ook ADO zonder ook maar enige kans hebben om mee te spelen?
pes5
Beheerder
 
Berichten: 2977
Geregistreerd op: 10-07-2006 15:00
Woonplaats: Heerenveen

VorigeVolgende

Keer terug naar Transfers & geruchten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten