Pagina 1 van 1

Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 16-01-2008 14:12
door TWR22
Derksen moet blijven doen wat ie doet: journalistje zijn van een voetbalblaadje.

De man denkt ongeveer dat ie bondscoach is, KNVB voorzitter, trainer van alle clubs en weet ik wat meer. Er is een verschil tussen kritische verslaggeving, en wat Derksen doet. Lees ook de vorige VI, het interview met Van Basten. Het klopt wat Marco zegt: hij stigmatiseert. Als hij roept "Vergoossen is een campingvriendje van Reker", dan gaat zo'n verhaal een eigen leven leiden. Het gaat te ver. Hij roept ook dingen over Heerenveen die niet waar zijn, die niet kunnen. Stemmingmakerij!

En dus zeg ik: van die buis af.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 16-01-2008 14:14
door Flying Frisian
We leven hier in een vrij land en mogen allemaal onze mening ventileren.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 16-01-2008 14:20
door Ebiede
Dat land hangt aan elkaar en bestaat bij stemmingmakkerij. Leg je er bij neer en ga doen wat je denkt te moeten doen.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 16-01-2008 14:52
door Surhuisterveen
Totaal mee oneens. Derksen heeft een eigen mening.
Ondanks dat hij het niet op onze club heeft.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 16-01-2008 15:16
door pieterpieter
Oneens, wij leven in een vrij land en de enige die hier over mag beslissen is RTL of Derksen zelf. Ik geloof dus niet dat dit zomaar zou gebeuren, gezien de kijkcijfers van Voetbal Insite redelijk zijn (sowiezo gemiddeld 500.000 volgens mij). Ik ben het vaak ook niet met Derksen eens, maar dan zet ik de tv gewoon uit.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 16-01-2008 15:22
door Superfries88'
Derksen heeft vaak een andere mening dan ik, maar dat mag. Wat mij betreft mag hij ondanks alle onzin gewoon op tv blijven verschijnen. Het is ook wel aardig om naar te kijken.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 16-01-2008 15:34
door TWR22
Ik ben de eerste die voor vrijheid van meningsuiting is. Zie dit forum.

Echter, waarom mag je alles maar roepen en verzinnen? De anti-Oranje sfeer komt door mannetjes als hij. De pure cijfers tonen aan dat MvB een betere bondscoach is dan wie dan ook. Nee ik ben geen MvB fan, maar de grond in stampen keer op keer slaat nergens op. Let maar eens op wat hij over Heerenveen gaat roepen deze week. Wij zijn niet zo interessant, maar als je dat elke week doet, dan creëer je een sfeer die niet terecht is. Vergoossen bij voorbaad afbranden is niet terecht. Ik vind dat een eng mannetje als Derksen teveel macht heeft op de publieke opinie. Dat is mijn persoonlijke mening.

In de vorige VI staat dat zowel Formsma als die mental coach (Borgstra ofzo?) 100.000 euro hebben meegekregen. Laatst genoemde dus voor slechts 1 dag werk! Hoe zou Derksen dat kunnen weten? Daar creëer je dus een beeld mee, wat grote gevolgen kan hebben voor de verdere maatschappelijke carrieres van mensen. En dat vind ik te ver gaan.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 16-01-2008 15:40
door boy waterman
wat een DOM topic...sluiten die handel

Kan mij wat schelen wat derksen over scheerenveen of andere personen en clubs roept,schrijft of wat dan ook.

Kan me soms ook wel vermaken op zondagavond bij voetbal insite met zijn snuggere opmerkingen.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 16-01-2008 15:54
door drika746
als ras-optimist heeft TWR natuurlijk moeite met azijnpisser Derksen. Maar hij kan ook gewoon de actie "TWR moet zondagavond half 10 de tv uit doen" starten

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 16-01-2008 15:59
door TWR22
drika746 schreef:als ras-optimist heeft TWR natuurlijk moeite met azijnpisser Derksen. Maar hij kan ook gewoon de actie "TWR moet zondagavond half 10 de tv uit doen" starten


Haha misschien zit het daarin inderdaad. Ik wil niks missen van voetbal, en het gaat verder dan ergenissen. Waar ligt de grens, bedoel ik. Maar ok, gooi maar dicht ben, ik denk er als enige zo over merk ik.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 16-01-2008 16:58
door Hielke
Johan Derksen is een verademing is het "Talpa-tijdperk" waarin het voetbal op een misselijkmakende ultrapositieve wijze wordt gepresenteerd. Derksen is een aparte man, iemand die het leuk vindt om te provoceren. Zijn kapsel is trouwens een mooie verwijzing naar de tijd waarin dat heel gewoon was. Zie hem vooral niet als serieuze journalist, maar als een bladenmaker die in zijn vrije tijd de entertainer uithangt.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 16-01-2008 17:05
door Predatorfish
Dan heb ik nog liever dat Jack "020" van Gelder van de buis gaat. Dat Studio voetbal is wel zo'n nietszeggend programma, ik kijk er de laatste maanden niet meer naar. Voetbal Insite is tenminste nog een beetje onderhoudend. Van Derksen weet je dat 80% onzin is en om eerlijk te zijn kan ik vaak om die onzin, vooral door de reacties van Van Hanegem, wel lachen. Gewoon laten lullen dus.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 16-01-2008 17:07
door Venderwel
Wat is dit nou voor stelling???
Dan kan ik net zo goed een topic maken met: TWR22 moet van dit forum af!!!

Je hoeft niet naar derksen te kijken als je wilt...
Je zegt zelf dat je voor vrijheid van meningsuiting bent, maar vraagt je wel af of alles gezegd mag worden. Dat is toch raar?

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 16-01-2008 17:48
door ItFean82
Er zit wel een stukje waarheid in wat TWR zegt. Derksen kraamt veel onzin uit maar dat moet hijzelf weten, kwalijker vindt ik het dat Derksen vaak conclusies trekt uit onjuiste feiten. Natuurlijk zijn er veel mensen die dit doorprikken maar een groot gedeelte van de kijkers neemt dit voor waar aan.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 16-01-2008 19:00
door Freezeman
@ TWR

Er zit een knop op je TV of op je AB. :D

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 18-01-2008 22:47
door ItFean82
Derksen heeft waarschijnlijk dit topic gelezen want hij haalt opnieuw uit naar Heerenveen. Ongelovelijk weer want hij heeft het over Man City waar hij Middlesbrough bedoelt en noemt Yme Kuiper scheinheilig terwijl Derksen buitengewoon slecht geinformeerd is in deze zaak en dus eigenlijk geen uitspraken moet doen.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 18-01-2008 23:06
door The_Hunter
Hij is nog een beetje gefrustreerd dat Vi al had bericht dat alles in kannen en kruiken was terwijl het nu nog steeds niet rond is met alves

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 18-01-2008 23:58
door Wiggs
En binnenkort zit Yme Kuiper daar en bind meneer weer vrolijk in
Want wat dat aangaat is het nog een lafaard ook
Zie Reker,Riemer,Vink(welke hij vanavond ook weer bekritiseerde)
Hij pakt graag mensen aan die geen weerwoord kunnen leveren,is voor mij een teken van grote zwakte

Lekker laten lullen,bij de echte insite voetballiefhebber word deze man allang niet meer geloofd
Werd ook wel tijd na zijn 50 jaar voetbal ervaring

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 19-01-2008 10:34
door Theo
Derksen weet de feiten ook niet. De snor beweert dat Middlesbrough 20 miljoen wil betalen terwijl de vraagprijs voor elke club gewoon 18 miljoen is. Dit gaf Kuiper zelf ook aan in de media. Het bedrag van die 20 miljoen komt weg bij de Engelse media. Iedereen neemt dat over en de snor komt tot de conclusie dat Heerenveen aan het shoppen is geweest bij andere clubs.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 19-01-2008 10:39
door drika746
Theo schreef:Derksen weet de feiten ook niet. De snor beweert dat Middlesbrough 20 miljoen wil betalen terwijl de vraagprijs voor elke club gewoon 18 miljoen is. Dit gaf Kuiper zelf ook aan in de media. Het bedrag van die 20 miljoen komt weg bij de Engelse media. Iedereen neemt dat over en de snor komt tot de conclusie dat Heerenveen aan het shoppen is geweest bij andere clubs.


AZ betaalt 18 mil + 1,5 eventueel toekomstige premie

Kuiper heeft gezegd we hebben nu een prijs vastgesteld en daar wordt niet meer over onderhandeld. Dit was toen de transfer naar Az leek af te ketsen. Kuiper heeft echter nooit gezegd dat die prijs 18 miljoen is/was. AZ heeft na zeer lang onderhandelen de prijs naar 18 + premies gekregen dus 20 miljoen lijkt mij meer waarschijnlijk als vraagprijs.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 19-01-2008 10:44
door Theo
Advocaat AZ heeft een uur gesproken. Het bedrag is 18 miljoen euro, bij CL-plaatsing krijgt Heerenveen een extra miljoen euro en dit alles is exclusief btw.


Uit het Alves topic gehaald. Dan zit je wel over de 20 miljoen heen. Het lijkt me dan raar dat Heerenveen is wezen shoppen bij andere clubs. Iets wat ze ook ontkennen, maar wat Derksen beweert.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 19-01-2008 12:54
door visje
het word tijd dat oude tijden herleven... tijd dat, dat ventje van derksen weer een stadion verbod krijgt.. geef je weer een leuk stetment af..

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 19-01-2008 13:09
door sonnema
Een aantal maanden terug was er een portret van Johan Derksen op tv.
Hierin werd hem ondermeer gevraagd of hij weleens dingen in zijn blad had gezet of weggelaten waar hij later spijt van had.
Hij maakte toen de opmerking dat hij een keer een negatief artikel over AZ niet had gepubliceerd,
Dit onder druk van Scheringa, die dreigde niet meer te adverteren in VI.
Aangezien hij een van de grootste adverteerders is en Derksen, zoals hij zelf zei, ook zijn personeel moest kunnen betalen, ging VI overstag.
Begin steeds meer te denken dat ook dit keer zoiets meespeelt.
Heerenveen krijgt de zwarte piet, en AZ blijft buiten schot.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 19-01-2008 15:02
door Hielke
Hoewel ik een paar posts hierboven Johan Derksen heb verdedigt moet ik zeggen dat hij gisteren op RTL volkomen doorsloeg. Hij mag best vinden dat Heerenveen niet netjes handelt in de zaak Alves (misschien is het wel zo), maar dan moet hij dat wel onderbouwen. Verder dan het argument " Mr. Yme Kuiper is ook maar een geniepige jurist," komt hij nauwelijks. Ook heeft zijn blad al eerder bewezen onvoldoende op de hoogte te zijn van de hoed en de rand.

Derksen komt over alsof hij nog minder van de zaak afweet dan een gemiddeld forumlid hier. Om dan met zulke harde woorden te komen is ongepast.

Re: Derksen moet van de buis af

BerichtGeplaatst: 19-01-2008 17:57
door Gekko
Bericht dat ik ook heb geplaatst in Directie&RvC:

Waar Derksen absoluut niet tegen kan is dat hij geen grip op mensen kan krijgen, dat ze niet gevoelig zijn voor wat hij zegt of er niet op reageren. Onze Yme doet onverstoorbaar zijn dingen in de zaak Alves zonder dat Derksen een centimetertje ruimte krijgt. Dat steekt hem enorm. AZ informeert hem klaarblijkelijk veel meer (laat o.a. contracten zien) en geeft daar mee Derksen de rol die hij wil: die van Koning Voetbal. Ik ben nu nog meer voor de Republiek. Hang de Koning!