Ondertussen bij DKV...

› andere clubs en andere spelletjes

Moderators: Beheerders, Fanmasters

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor Jazz » 08-05-2023 09:20

Mooi!
Heerenveen fan in Leiden
Jazz
Beheerder
 
Berichten: 2459
Geregistreerd op: 11-05-2015 15:56
Woonplaats: Leiden

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor Ebiede » 10-10-2023 12:20

Henk de Jong.. met zulke mensen in je organisatie heb je geen vijanden nodig. Wat laag dat hij al vanaf zijn herstel Ultee het werken onmogelijk heeft gemaakt. Hij is alleen maar bezig geweest om terug te kunnen komen als eindverantwoordelijke. Ik gun hem van harte dat het op een fiasco uitloopt.
Spijt heb je morgen maar!
Avatar gebruiker
Ebiede
Superster
 
Berichten: 6228
Geregistreerd op: 09-12-2004 19:02

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor Sjoerdbokje » 10-10-2023 19:15

Klopt.
Maarten de Jong, de kalkvreter!
Avatar gebruiker
Sjoerdbokje
Selectiespeler
 
Berichten: 479
Geregistreerd op: 17-02-2010 10:26

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor Feanfan 1 » 10-10-2023 19:29

Henk de Jong kont altijd over als een leuke sympathieke man, maar het is een engnek
Na elke wedstrijd verkondigen hoe geweldig "zijn" supporters wel niet zijn en nu heeft hij Ultee op de achtergrond naar buiten gewerkt
Ook toen hij trainer bij De Graafschap was liep hij te rommelen met andere vrouwen.
Feanfan 1
Superster
 
Berichten: 7675
Geregistreerd op: 11-07-2003 12:37

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor Sjoerdbokje » 10-10-2023 19:30

Is je laatste bewering geen roddel?
Maarten de Jong, de kalkvreter!
Avatar gebruiker
Sjoerdbokje
Selectiespeler
 
Berichten: 479
Geregistreerd op: 17-02-2010 10:26

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor Feanfan 1 » 10-10-2023 21:56

Sjoerdbokje schreef:Is je laatste bewering geen roddel?

Heb het via via gehoord die vrij dicht op het vuur zat. Het kan dus niet kloppen, maar Henk de Jong lijkt me wel zo'n gluiperd om dat te doen. Hij ging niet voor niets weg bij De Graafschap om het huwelijk te redden (dus ook een gerucht :wink: )
Feanfan 1
Superster
 
Berichten: 7675
Geregistreerd op: 11-07-2003 12:37

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor SuperFrysk » 11-10-2023 11:19

Het mooiste was nog die Sportcast waar die te gast was een tijdje terug, puur om zichzelf weer in de markt te zetten. Maar hij wou absoluut niet Ultee voor de voeten lopen hoor :lol:

En de presentatoren kropen in zijn hol, daarom zijn ze bij OF niet serieus te nemen omdat er nooit enig kritiekpuntje over Henk de Jong komt. Henk de Jong is een act, als je hem anders kent dan weet je precies hoe hij echt is.
SuperFrysk
Selectiespeler
 
Berichten: 212
Geregistreerd op: 08-08-2023 18:49

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor paparazzi » 11-10-2023 11:45

Ach, als de punten achterwege blijven heeft Henk vast wel weer een reden om te vertrekken. Er is altijd wel wat met Henk.
Deze aandachtsjunk heeft ze dik achter de ellebogen. Blij dat hij hier niet naartoe is gekomen dit gluiperige mannetje.
Miereneukert!
Avatar gebruiker
paparazzi
Superster
 
Berichten: 5119
Geregistreerd op: 17-02-2005 16:38
Woonplaats: Amsterdam

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor jeewee » 17-10-2023 07:07

https://www.lc.nl/friesland/Cambuur-vra ... 94575.html

Het bericht waar je van wist dat zou komen

Update:

SC Cambuur vraagt waarschijnlijk gemeentelijke steun aan voor de afbouw van het stadion. De club kampt met een gat van 5 miljoen euro. Een lening of garantstelling lijkt bespreekbaar voor de Leeuwarder gemeenteraad.
De cascobouw van het nieuwe Cambuurstadion is bijna afgerond. Maar het installatiewerk, de stoelen, het gras, de kleedkamers en andere voorzieningen komen voor rekening van de club. Cambuur krijgt dit zelf financieel niet rond.
Aanvankelijk was voor de afbouw ruim 6 miljoen euro begroot en dit is ook door Cambuur gerealiseerd, maar door een combinatie van conservatief begroten, stijgende bouwkosten en -lonen ligt het benodigde bedrag inmiddels vele miljoenen hoger.
,,Er is nog een gat van 5 miljoen euro voordat we onze financiering helemaal rond hebben’’, aldus Cambuur-directeur Ard de Graaf. Vandaar de naderende steunaanvraag, waarvan de details nog niet helder zijn. Het kan gaan om een lening van enkele miljoenen. ,,Wij zijn druk bezig met deze financiering. Daarvoor lopen meerdere projecten.’’
Volgens De Graaf heeft hij voor het zomerreces de gemeenteraad op de hoogte gebracht van de financiële situatie rondom de stadionafbouw. ,,Ik heb toen gezegd dat wij niets kunnen uitsluiten, als het gaat om een hulpvraag aan de gemeente. En áls wij die vraag gaan stellen, dan is er voor Cambuur maar één belang: wij moeten een lening of garantstelling in onze exploitatie kunnen dragen.”
Gemeenteraad beslist
,,We hebben de voorbije jaren alles gedaan om een betrouwbare partner van onze stakeholders, waaronder de gemeente, te zijn”, vervolgt De Graaf. ,,Wij willen dat ook blijven. We onderzoeken momenteel wat de mogelijke gevolgen van zo’n lening of garantstelling voor ons zijn.”
PvdA-wethouder Hein de Haan heeft fractievoorzitters van de politieke partijen vorige week op de hoogte gesteld van de naderende hulpvraag. ,,Wij zijn in goed gesprek met Cambuur over de afbouw.’’ Zowel ambtelijk als bestuurlijk is er volgens hem veel contact.
,,Maar wij hebben nog geen concreet verzoek liggen’’, zegt De Haan. Dat maakt het lastig om er iets over te kunnen zeggen, vindt hij. ,,Zo gauw dat verzoek wel komt, breng ik de gemeenteraad op de hoogte.’’ Die moet er dan over beslissen.
Fikse tegenvallersch
Dat de voetbalclub nu aanklopt bij de gemeente, leidt in de raad tot wrevel en zorgen. Jaar in jaar uit worden politieke partijen geconfronteerd met fikse tegenvallers, waarbij zij zich telkens moeten buigen over nieuwe constructies om de bouw van het stadion te laten slagen.
GroenLinks maakte de afgelopen jaren duidelijk dat de gemeente zelf geen geld meer in het stadion moet stoppen. ,,Een gift ligt heel gevoelig”, zegt fractievoorzitter Wim Spoelman. Over een garantstelling wil zijn partij wel nadenken, maar alleen na gedegen onderzoek door financiële adviseurs. Want als de club extra geld leent, ,,moet het die lasten wel kunnen dragen.’’
Een schenking vindt ook FNP-fractievoorzitter Jan-Willem Tuininga ongewenst: ,,Wy binne gjin partij dy’t it jild fuortjout.” Er zijn genoeg wijk- en dorpsgebouwen en bedrijven die ook om geld zitten te springen, benadrukt Tuininga.
Informatievoorziening
Het kan echter niet zo zijn dat Leeuwarden straks een stadion heeft waarin niet gevoetbald kan worden, vindt de FNP’er. Over een garantstelling aan de club wil hij dan ook best constructief nadenken. Hierbij is de partij wel kritisch over de informatievoorziening door De Haan: ,,Hoe lang wit de wethâlder al dit der oan sit te kommen?”
Geld geven past ook niet in het straatje van GBL. Een lening of garantstelling wil de partij overwegen, maar dan moet je wel goed kijken naar de leenvoorwaarden en de oorzaken van de geldnood, zegt fractievoorzitter Sikko Klaver. Uiteindelijk moet een lening een keer afbetaald worden. ,,En dan ben ik heel benieuwd waar het geld vandaan moet komen.”
,,Zolang er geen voorstel ligt, vind ik er niks van”, zegt Julie Bruijnincx van D66. Net als andere partijen schrikt ze ervan dat de gemeente voor de zoveelste keer snel financiële problemen moet helpen oplossen. Ze wil nu dan ook veel ruimte voor een gedegen afweging: ,,We moeten onszelf als gemeenteraad de tijd gunnen.”
Geen paniekvoetbal
Jaren achtereen zag de gemeenteraad zich vlak voor het zomerreces gedwongen om onder massieve tijdsdruk een besluit te nemen over enorme bedragen. ,,Dat paniekvoetbal willen wij niet meer’’, zegt Bruijnincx. ,,Dus niet snel-snel, kort-kort.”
De gemeenteraad is zich druk aan het voorbereiden op de naderende vaststelling van de gemeentebegroting voor 2024. Of de steunaanvraag van Cambuur hierin nog in mee genomen kan worden, is onduidelijk. Niemand weet namelijk precies wanneer dit verzoek komt.
.-
Avatar gebruiker
jeewee
Basisspeler
 
Berichten: 701
Geregistreerd op: 27-03-2009 23:56
Woonplaats: Aldeboarn

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor Kaz_SCH » 17-10-2023 08:28

Wat een enorme verrassing zeg, not. Een schande eigenlijk, echt iedereen kon op voorhand wel nagaan dat dit ging gebeuren. Óók de politici die nu met droge ogen beweren enorm verrast te zijn.
Kaz_SCH
Wereldspeler
 
Berichten: 1350
Geregistreerd op: 11-05-2006 09:50

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor hhage » 17-10-2023 17:13

Thinkman schreef:De gemeente heeft een nieuwe financieringsmethode gevonden omdat ook van Wijnen de businesscase (bij lange na) niet rond krijgt. Van Wijnen moet naast de school nog op zoek naar andere huurders en bedrijven die willen meedoen. Ze moeten nog in gesprek met de Cambuur over de huur. Ze moeten nog met het WTC eens worden want die heeft een claim. Ze moeten het nog definitief met Wyckerveste eens worden want die wil geld zien voor de plannen.

Ze proberen het er nu met treinsnelvaart doorheen te drukken om te k unnen bouwen per 1 januari 2022. Tja, als van WIjnen al die risico's wil nemen.


Het komt er op neer dat van Wijnen de risico's naar de belastingbetaler wil verschuiven en daarom feitelijk als lening verpakte gift van de belastingbetaler eist. (looptijd 40 jaar, rente ongeveer nul, extreem hoog risico...).

Er is nog steeds geen enkele businesscase en de gok (of helaas juiste verwachting?) is dat tzt de extra kosten wel weer verhaald zullen worden via de pinautomaat van gemeente (jij en ik, de belastingbetalers).

Het plaatje is onderhand zo ondoorzichtig dat men in een ultieme poging van bedrog probeert er onder het motto 'nu vooral niet denken maar snel even doen, iemand anders zal ooit wel de rekening betalen' een last minute als lening vermomde GIFT van 14 miljoen af te dwingen.

Waarom stapt commercieel bouwer Van Wijnen eigenlijk niet gewoon naar de bank? Die zullen de doortimmerde businesscase graag financieren toch? Inderdaad...GEEN ENKELE BANK wil geld in deze bodemloze cambeerput storten. Maar de gemeente Leeuwarden is kasbeheerder van onze belastingcenten dus die weten wel waar de rekening uiteindelijk terecht komt...

De gemeente Leeuwarden moest na de vorige stadion GIFT ( "verkoop" voor 1 gulden = 0,45 EUR =middelvinger naar de belastingbetaler) tenslotte 10 miljoen EUR bezuinigen op jeugd- en ouderenwerk!
En nu kunnen ze 14 miljoen EUR zomaar even missen?

Elke bezuiniging de komende veertig jaar mag dan de verstrekkers van deze gift hoogstpersoonlijk worden aangerekend, zeker ook burgemeester Buma.

Als deze trieste truc wordt goedgekeurd is de politiek in Friesland echt door en door verrot.
Maar gelukkig zitten onze altijd scherpe media er bovenop...
Komt allemaal uit, wij als 'simpele voetbalsupporter ' zagen dit al jaren geleden aankomen. Waarom de mensen in pakken niet? Waarschijnlijk zagen ze het wel, maar voor hun eigen ego hebben ze het gewoon doorgedrukt.
hhage
Basisspeler
 
Berichten: 918
Geregistreerd op: 18-07-2015 13:05

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor Kaz_SCH » 18-10-2023 08:19

Als er bij ons een blaadje van de boom waait zitten de LC en OF (podcasts/krant/site) vol met alle MISSTANDEN en PANIEK bij Heerenveen, nu hoor je eigenlijk niks. Typisch.
Kaz_SCH
Wereldspeler
 
Berichten: 1350
Geregistreerd op: 11-05-2006 09:50

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor SuperFrysk » 18-10-2023 11:31

Kaz_SCH schreef:Als er bij ons een blaadje van de boom waait zitten de LC en OF (podcasts/krant/site) vol met alle MISSTANDEN en PANIEK bij Heerenveen, nu hoor je eigenlijk niks. Typisch.

Door OF & LC wordt er nooit een kritisch woord gekraakt als het om Cambuur gaat, kijk naar de hele situatie omtrent Henk de Jong en Ultee. Het is allemaal afgunst, ze kunnen het alleen niet zo goed verbergen.
SuperFrysk
Selectiespeler
 
Berichten: 212
Geregistreerd op: 08-08-2023 18:49

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor Sjoerdbokje » 18-10-2023 15:31

we hewwe in ons stadsje
een mooi voetbalclubke
maar ze winnen nooit gien priezen
en zeker geen cupke
der moet elk jaar geld bij
tis niet te betale

nou, ik zal die wel segge
bij mij valt niets te hale
Maarten de Jong, de kalkvreter!
Avatar gebruiker
Sjoerdbokje
Selectiespeler
 
Berichten: 479
Geregistreerd op: 17-02-2010 10:26

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor pes5 » 27-10-2023 19:13

Kaz_SCH schreef:Als er bij ons een blaadje van de boom waait zitten de LC en OF (podcasts/krant/site) vol met alle MISSTANDEN en PANIEK bij Heerenveen, nu hoor je eigenlijk niks. Typisch.Dit is echt ergerlijk. Drie grote dingen

A: kosten stadion
B: ontslag Ultee en opvolger De Jong
C: incident Vd Water

En nergens onderzoek, doorvragen of goed kritisch zijn.

Ook het interview van Henk de Jong bij OF waar hij zegt; volgende week knuffelen we elkaar weer. En dan geen verslaggever die zegt; Henk, geloof je zelf in die sprookjes? En dan akkoord gaan met: verschil van inzicht.

Zet dat af tegen de benadering van Heerenveen en je hebt 2 totaal verschillende werelden. Schandelijk vind ik het.
pes5
Beheerder
 
Berichten: 2977
Geregistreerd op: 10-07-2006 15:00
Woonplaats: Heerenveen

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor hhage » 28-10-2023 10:48

Klopt, ergelijk de Friese media. Henk die bij het interview aangeeft dat v.dWater niet blij was met de wissel tegen MVV, en dat het niet veel meer was, maar later komt het erop neer dat hij geen wedstrijd voor Cambuur meer gaat spelen. Dat strookt niet met elkaar, geen kritische vraag. Gewoon gezellig met de Jong meepraten meer doet de Friese media niet.
hhage
Basisspeler
 
Berichten: 918
Geregistreerd op: 18-07-2015 13:05

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor Thinkman » 10-11-2023 10:44

Thinkman schreef: "hhage": "Ik zag net het item wat Omrop Fryslan hiervan heeft gemaakt. 14 miljoen lenen van de gemeente is al veel geld, maar waar ik nog meer van schrok is toen Andor Faber over de 6 miljoen die Cambuur moet bijdrage begon. Het geld is er niet, maar ze hopen dat wanneer de eerste paal de grond ingaat het bedrijfsleven het geld bij elkaar lapt. Grote kans dat dat niet lukt. Wie gaat het dan betalen? Gemeente nog meer miljoenen er in stoppen? Ik zal ff bij Van Wijnen informeren of ze een huis voor me willen bouwen, wanneer ze aan het bouwen zijn probeer ik het bedrag bij elkaar te crowdfunden..."


Ok, dus de gemeente moet eerst "het bedrijfsleven" (van Wijnen) 14 miljoen lappen, voordat die ook maar een paaltje in de grond slaan en dan hopen ze dat "het bedrijfsleven" dan ineens wel even 6 miljoen wil lappen???

Datzelfde bedrijfsleven dat nu al geen enkele euro wil lenen aan deze financiële beerput!!??

Echt, wat een bizar verhaal weer dit.


En dus zoals iedereen met en IQ boven de nul al wist: alsnog die 6.000.000 miljoen belastinggeld van de bevolking afpakken.
De gemeente had eerder beloofd dat het na die 14.000.000, - nu écht 100% klaar was. Belofte!
"Het bedrijfsleven" is duidelijk niet van plan maa een cent in deze beerput te storten, hoe verrassend!

Gelukkig nul kritische vragen in de media waarom Cambuur voor zo'n fantastische investering niet bij de bank aanklopt, zoals ieder ander?
Omdat elke bank dit keihard zal weigeren, het is letterlijk kansloos, weggegooid geld.
Maar de belastingbetaler mag niet weigeren.

De gemeente Leeuwarden zal het volk misbruiken tot de laatste euro aan BV Cambuur is geschonken. De Corruptie BV accepteert geen nee!
Thinkman
Superster
 
Berichten: 2408
Geregistreerd op: 15-10-2012 19:12

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor SuperFrysk » 11-11-2023 11:32

De Friese media zullen er wel bovenop zitten..
SuperFrysk
Selectiespeler
 
Berichten: 212
Geregistreerd op: 08-08-2023 18:49

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor hhage » 11-11-2023 17:18

En het is niet alleen deze 6 miljoen die ze moeten lenen, ook hebben ze dit jaar een verlies geleden van 1,65 miljoen... maar Geert en Andor spelen bij Omrop Fryslan het spelletje goed mee. Altijd positief over Cambuur en nooit een kritische noot...
hhage
Basisspeler
 
Berichten: 918
Geregistreerd op: 18-07-2015 13:05

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor jeewee » 04-12-2023 18:44

Twitter ottovdgalien schreef:En opnieuw vertraging in de besluitvorming rond een extra lening voor @SCCambuurLwd. Het college zou morgen een besluit nemen, maar dat is nu minimaal 2 weken uitgesteld. De fractie van @lijst058 wil uiterlijk woensdag een extra bijeenkomst. #Cambuur #Leeuwarden


Zouden ze stoeltjes krijgen?
.-
Avatar gebruiker
jeewee
Basisspeler
 
Berichten: 701
Geregistreerd op: 27-03-2009 23:56
Woonplaats: Aldeboarn

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor Ebiede » 21-12-2023 18:04

Ze krijgen nog eens een lening van 6 miljoen.. Maar moeten naast de 1ste zelf opgehaalde gelden nog eens 7,5 miljoen aan nieuw eigen geld ophalen.. een riskante opgave.
Spijt heb je morgen maar!
Avatar gebruiker
Ebiede
Superster
 
Berichten: 6228
Geregistreerd op: 09-12-2004 19:02

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor wilbot » 21-12-2023 18:09

hoe verrassend dat er weer 6milj. wordt geleend, dit zagen we helemaal niet aankomen!
goed uitgespeelt trouwens.
wilbot
Selectiespeler
 
Berichten: 264
Geregistreerd op: 14-01-2016 19:13

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor paparazzi » 23-12-2023 22:52

De Tokkies en de kleiboeren hebben hun topic over de beste club van het noorden "de ondergang van dlv genoemd". :lol: :lol:
En dat al 20 jaar hé!
Ik denk dat zij eerder in de tweede divisie van de amateurdivisie spelen dan wij in de kkd. :D
Simpel volk met een iq van gemiddeld 77 schat ik zo in.
Stumpers eigenlijk.

Die 6 mio kan mooi opgehoest worden door de plaatselijke bevolking. Kun je net zo goed in een allesverbrander flikkeren.
Laatst bijgewerkt door paparazzi op 24-12-2023 00:47, in het totaal 1 keer bewerkt
Miereneukert!
Avatar gebruiker
paparazzi
Superster
 
Berichten: 5119
Geregistreerd op: 17-02-2005 16:38
Woonplaats: Amsterdam

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor Thinkman » 23-12-2023 23:43

Thinkman schreef:En dus zoals iedereen met en IQ boven de nul al wist: alsnog die 6.000.000 miljoen belastinggeld van de bevolking afpakken.
De gemeente had eerder beloofd dat het na die 14.000.000, - nu écht 100% klaar was. Belofte!
"Het bedrijfsleven" is duidelijk niet van plan maa een cent in deze beerput te storten, hoe verrassend!

Gelukkig nul kritische vragen in de media waarom Cambuur voor zo'n fantastische investering niet bij de bank aanklopt, zoals ieder ander?
Omdat elke bank dit keihard zal weigeren, het is letterlijk kansloos, weggegooid geld.
Maar de belastingbetaler mag niet weigeren.

De gemeente Leeuwarden zal het volk misbruiken tot de laatste euro aan BV Cambuur is geschonken. De Corruptie BV accepteert geen nee!


"Kerstkadootje" van 200 euro per Leeuwarder nu al, betalen krengen!
Dom volk verdient het om genaaid te worden, zal de gemeente wel denken. Goede feestdagen! :wink:
Thinkman
Superster
 
Berichten: 2408
Geregistreerd op: 15-10-2012 19:12

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor fuotbalgek » 24-12-2023 00:44

paparazzi schreef:De Tokkies en de kleiboeren hebben hun topic over de beste club van het noorden "de ondergang van dlv genoemd". :lol: :lol:
En dat al 20 jaar hé!
Ik denk dat zij eerder in de tweede divisie van de amateurdivisie spelen dan wij in de kkd. :D
Simpel volk met een iq van gemiddeld 77 schat ik zo in.
Stumpers eigenlijk.

Die 6 mio kan mooi opgehoest worden door de plaatselijke bevolking. Kun je net zo goed in een alleverbrander flikkeren.


Iets te generaliserend denk ik, en daarmee strijk je ook veel medesupporters tegen de haren.

Verder is het inderdaad wel een teringzooi, maar ook blufpoker. Een staaltje blufpoker dat wij al jaren niet winnen van Sportstad. Daar zouden we een voorbeeld aan kunnen nemen, want uiteindelijk buigt de gemeenschap toch altijd weer voor de bv.
fuotbalgek
Superster
 
Berichten: 3633
Geregistreerd op: 13-05-2013 15:35

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor Kaz_SCH » 29-01-2024 15:56

https://www.soccernews.nl/news/cambuur- ... joen-euro/

Het wordt erger, en erger, en erger. Maar het staat er nu al bijna, dus de gemeenschap zal er uiteindelijk wel voor opdraaien.
Kaz_SCH
Wereldspeler
 
Berichten: 1350
Geregistreerd op: 11-05-2006 09:50

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor SuperFrysk » 04-02-2024 10:52

Toevallig moest ik in dkv zijn, maar wat een lelijk stadion joh, lijkt wel een kantoorpand en dan nog zo'n lelijke naam ook :lol:
SuperFrysk
Selectiespeler
 
Berichten: 212
Geregistreerd op: 08-08-2023 18:49

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor fuotbalgek » 17-02-2024 00:02

Als het zo doorgaat wordt het drie klasses verderop haha
fuotbalgek
Superster
 
Berichten: 3633
Geregistreerd op: 13-05-2013 15:35

Re: Ondertussen bij DKV...

Berichtdoor Feanfan 1 » 17-02-2024 00:17

Ik ben echt tegen de Jong-teams en vind het ook competitievervalsing, maar gelukkig doen ze het tegen Cambuur wel goed
Cambuur heeft alleen van Jong Ajax gewonnen

Cambuur - Ajax: 4-2
Utrecht - Cambuur: 3-2
Cambuur - PSV: 3-4
Cambuur - AZ: 1-2
Cambuur- Utrecht: 2-4
Feanfan 1
Superster
 
Berichten: 7675
Geregistreerd op: 11-07-2003 12:37

Vorige

Keer terug naar Sport overig

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten