Ondertussen bij de andere profclubs....

› andere clubs en andere spelletjes

Moderators: Beheerders, Fanmasters

Re: Ondertussen bij de andere profclubs....

Berichtdoor diepFries » 07-08-2017 17:18

Wizard schreef:[...]
Ik snap je punt niet. Met impliceren bedoel ik juist dat ik dat bedoelde. Volgens mij was ik juist al vrij specifiek in mijn bewoording en haal ik zelfs het woord 'namelijk' (een verduidelijking) erbij.
Wanneer het voor jezelf niet duidelijk genoeg is, kan je het of zelf verduidelijken of degene die de post typt om verduidelijking te vragen. Dat geeft veel meer discussie en ook diepgang aan een discussie. Nu wordt het een gesprek over verduidelijking i.p.v. de inhoud en dat is jammer (want zo gaat dat soms hier ook over voetbal gerelateerde onderwerpen).
Ik zou bijna willen stellen, wie de schoen past... :wink:

Het was me echt wel duidelijk waar jij op doelde. Ik had / heb er een probleem mee dat je het niet zwart-op-wit uitschreef. Temeer omdat ik uit de rest van je post de conclusie moet trekken dat je het kennelijk niet eens bent met het gebruik van 'Nouri' door de media als hulpmiddel om de problematiek van de integratie aan de kaak te stellen. Maar wellicht dat ik dat dan jouw woorden verkeerd heb geïnterpreteerd ("Het punt van Ebiede dat e.e.a. enorm wordt opgeblazen en overdreven kan ik me heel goed voorstellen. Die mening deel ik. Maar dat tv, kranten, etc. er zo veel aandacht aan besteden kan ik me niet voorstellen. Ik kan het me alleen voorstellen wanneer er een veel diepere reden achter zit.")? Daarmee insinueer je voor mij toch echt dat je ook die aandacht van de media 'opgeblazen en overdreven' vindt.
In case of doubt, make it sound convincing
Avatar gebruiker
diepFries
Superster
 
Berichten: 1609
Geregistreerd op: 05-06-2007 11:12
Woonplaats: Groningen

Re: Ondertussen bij de andere profclubs....

Berichtdoor Wizard » 09-08-2017 16:57

Dat klopt ;)
Ik ben er juist bewust voorzichtig mee aangezien ik het erg vind voor hemzelf en zijn familie.
Met namelijk geef ik inderdaad aan dat ik de situatie overdreven vind,omdat een NLse speler of een speler van een andere NLse club nooit deze aandacht zou hebben gekregen. Andere club begrijp ik omdat Ajax verreweg de meeste (succes-)supporters heeft. Het andere belang hoef ik niet breed uit te lichten of in nog duidelijkere woorden, mij dunkt.
Niet in alle situaties hoeft het zwart-wit...
Wizard
Beheerder
 
Berichten: 3855
Geregistreerd op: 28-07-2009 11:55

Vorige

Keer terug naar Sport overig

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast