Pagina 1 van 1

Filip Stevanovic

BerichtGeplaatst: 09-07-2021 11:45
door Bubbe
CITY-TALENT STEVANOVIC VOOR TWEE SEIZOENEN NAAR FRYSLÂN

Filip Stevanovic is de komende twee seizoenen speler van sc Heerenveen. De Servische aanvaller (18) komt op huurbasis over van Premier League-kampioen Manchester City. De jeugdinternational kan op beide vleugels uit de voeten.

Stevanovic doorliep de jeugdopleiding van Partizan Belgrado en maakte in 2018 als 16-jarige zijn debuut voor de Servische topclub. Begin dit jaar nam Manchester City de jonge aanvaller over. De kampioen van Engeland koos ervoor om het talent nog een halfjaar in Belgrado te laten rijpen. Daar kwam Stevanovic in totaal tot 72 officiële wedstrijden op het hoogste niveau en drie interlands met Servië Onder 21.

Goede individuele actie
Met de komst van Stevanovic heeft sc Heerenveen de gewenste aanvallende versterking op de vleugels binnen. Technisch manager Ferry de Haan is verheugd dat zowel de Serviër als Manchester City heeft gekozen voor een verhuurperiode aan sc Heerenveen.

"Filip staat bekend als een van de grotere talenten van Servië", zegt De Haan. "Zowel hij als City heeft een goed gevoel bij een verhuur van twee seizoenen aan onze club. Filip is een doelgerichte aanvaller met overzicht en een goede individuele actie. Zijn komst zorgt aanvallend voor meer mogelijkheden en een gezonde concurrentie met de andere buitenspelers in onze selectie."

Tewerkstellingsvergunning
Stevanovic is al in Heerenveen geweest voor de medische keuring. De aanvaller wacht nu in Belgrado op een tewerkstellingsvergunning. Zodra deze is afgegeven, reist hij terug naar Nederland en zal Stevanovic ook aan de pers worden gepresenteerd.


https://www.sc-heerenveen.nl/nieuws/202 ... ar-fryslan

Re: Filip Stevanovic

BerichtGeplaatst: 09-07-2021 11:57
door Jazz
Zit hier nog een verdienmodel achter, of is het kale huur?

Re: Filip Stevanovic

BerichtGeplaatst: 09-03-2022 20:29
door Feanfan 1
Ik las op Feanonline dat hij een huurcontract van 2 jaar had, ik meende 1 jaar
Dan moet er in de zomerstop heel wat gebeuren, want het komt er allemaal nog niet uit. Het is ook niet makkelijk voor een jonge (buiten)speler om uit te blinken in een slecht draaiend team. Maar als je echt goed bent zou je wel opvallen, maar hij gaat mee in de malaise met weinig rendement
Ik wil volgend seizoen niet nog zo'n seizoen waar de vleugelspelers weinig bij goals betrokken zijn

Re: Filip Stevanovic

BerichtGeplaatst: 15-05-2022 20:42
door Jazz
Zal mij niks verbazen als hij deze zomer vroegtijd vertrekt. Heeft sinds Februari minder dan 45 minuten in het eerste gespeeld

Re: Filip Stevanovic

BerichtGeplaatst: 20-06-2022 08:51
door Satyr
Hij gaat terug naar Man City. Veel succes in de Italiaanse Serie B over 5 jaar