Pagina 1 van 1

Stefan Gartenmann

BerichtGeplaatst: 04-06-2013 14:26
door Sumzor
Sc Heerenveen heeft zich versterkt met de 16-jarige Stefan Gartenmann. Gartenmann is een centrale verdediger en komt over van FC Roskilde uit de Deense derde klasse.

“Natuurlijk zijn we blij en trots op Stefan dat hij de kans krijgt om naar het buitenland te gaan”, vertelt directeur Kim Milton op de clubsite van Roskilde. Het is de eerste keer dat een speler van de Deense club naar het buitenland wordt getransfereerd.

“We danken Stefan voor zijn inspanningen en wensen hem veel geluk bij sc Heerenveen”, besluit Milton zijn verhaal.

Re: Stefan Gartenmann

BerichtGeplaatst: 04-06-2013 17:53
door Knipecity
Jeugdspelers hoeven toch niet een eigen topic? Is nota bene een B-junior.

Re: Stefan Gartenmann

BerichtGeplaatst: 12-07-2015 19:11
door Harmiej
Ik heb alleen de samenvatting gekeken van SC Heerenveen - Volendam. In deze samenvatting maakte Gartenmann een ontzettend slechte indruk op mij. Iemand die de wedstrijd heeft gezien en iets over hem kan vertellen? (hoe hij het gedaan heeft over de hele wedstrijd gezien, opbouwend/verdedigend)

Re: Stefan Gartenmann

BerichtGeplaatst: 12-07-2015 19:31
door Superfries1996
Ik heb de wedstrijd in Koudum gezien en hij viel inderdaad niet mee, leed verschrikkelijk veel balverlies en was verdedigend verder nou ook niet echt solide. Hij is wel lekker fel en spreekt goed Nederlands, maar ja.

Re: Stefan Gartenmann

BerichtGeplaatst: 12-07-2015 20:35
door Fryskeboy22
Deze jongen is ook nog maar 18 jaar, nog genoeg tijd om te rijpen, potentie heeft hij wel degelijk! Coached goed in het Nederlands, is fel, en fysiek ook prima in orde.

Gaan we nog wel van horen.

Re: Stefan Gartenmann

BerichtGeplaatst: 12-07-2015 22:12
door rust
Fryskeboy22 schreef:Deze jongen is ook nog maar 18 jaar, nog genoeg tijd om te rijpen, potentie heeft hij wel degelijk! Coached goed in het Nederlands, is fel, en fysiek ook prima in orde.

Gaan we nog wel van horen.


Ja hij is fysiek in orde en kan goed nederlands. Hij heeft echter 1 probleem, hij kan niet voetballen.

Re: Stefan Gartenmann

BerichtGeplaatst: 13-07-2015 07:37
door Sumzor
rust schreef:Ja hij is fysiek in orde en kan goed nederlands. Hij heeft echter 1 probleem, hij kan niet voetballen.


En dit baseer je op? De voorbereiding speelt ie heel aardig anders.

Re: Stefan Gartenmann

BerichtGeplaatst: 13-07-2015 08:11
door Ventoux
In de samenvatting tegen Volendam kwam hij inderdaad niet zo best over. Echter, een conclusie trekken op basis van één samenvatting gaat me te ver. Dat hij zo snel word doorgeschoven zegt wel genoeg dat hij veel talent heeft. Denk dat hij dit seizoen gewoon zoveel mogelijk wedstrijden in de beloften moet gaan spelen. En zo met het eerste mee in de voorbereiding is alleen maar goed voor zijn ontwikkeling.

Re: Stefan Gartenmann

BerichtGeplaatst: 13-07-2015 15:18
door Harmiej
Hoewel hij een uiterst slechte indruk maakte zal hij vast veel talent hebben. Is niet voor niks jeugdinternational van Denemarken. Maar op basis van wat ik nu heb gezien is hij nog lang niet klaar voor het 1e elftal.

Re: Stefan Gartenmann

BerichtGeplaatst: 13-07-2015 19:18
door rust
Sumzor schreef:
En dit baseer je op? De voorbereiding speelt ie heel aardig anders.


Baseer ik op de voorbereiding, maar ook op wedstrijden bij de beloften. Al was hij toen niet zo slecht als de laatste pot. Tranen springen toch in je ogen bij zoiets. Maar goed, misschien speelt hij wel heel goed op de trainingen en is hij gewoon nog wat zenuwachtig. Rustig aan met de jonkies.