Pagina 1 van 82

Klaas-Jan Huntelaar

BerichtGeplaatst: 29-06-2004 16:09
door Jeroen
Verdient een eigen topic.

Klaas Jan Huntelaar tekent voor drie jaar bij sc Heerenveen
Klaas Jan Huntelaar verdedigt de komende drie seizoenen de kleuren van sc Heerenveen. Nadat sc Heerenveen en PSV het al eens waren geworden over de transfer, bereikten de speler en zijn nieuwe club dinsdag rond het middaguur overeenstemming over een driejarige overeenkomst.
Als de medische keuring zonder problemen verloopt, zal Klaas Jan zich woensdag 30 juni al bij de selectie van sc Heerenveen voegen.
De nieuwe 20-jarige spits van sc Heerenveen was het afgelopen seizoen topscorer in de Gouden Gids Divisie. Voor AGOVV, waar hij op huurbasis speelde, scoorde de jeugdinternational maar liefst 26 doelpunten.


Nu hij definitief getekent heeft, kunnen we in dit topic een beetje centraal gaan ouwehoeren over hoe hij het gaat doen komend seizoen. Er wordt nu zowel in het topic Sibon als in het topic "iets voor ons" gepraat, lijkt me een beetje dubbel.

Ik denk dat Huntelaar de revelatie van het seizoen gaat worden en rond de 15 goals gaat maken. Ik vind het knap als je bij de nummer 10 van de GG Divisie topscorer van de GG kan worden. Hij is nog jong, komt op de juiste leeftijd naar ons toe. Kortom, het wordt een topper.

BerichtGeplaatst: 29-06-2004 16:53
door sch-united
Ik denk dat hij het heel moeilijk gaat krijgen en super veel kritiek zal krijgen en dat iedereen na 5 wedstrijden zegt:' hadden we sibon nog maar gehad'.

BerichtGeplaatst: 29-06-2004 21:26
door Noukske
Ik heb ook zeker veel vertrouwen in Huntelaar!! Hoe makkelijk hij de goaltjes maakte...
En Heerenveen is natuurlijk de club voor hem om zich te bewijzen! Hij zal meedraaien in de subtop van Nederland en in Europa enkele wedstrijden spelen. Redenen genoeg om als 20 jarige jongen supergemotiveerd te zijn lijkt me.

Al denk ik niet dat hij veel kritiek zal krijgen, dat is ook het makkelijke van zijn leeftijd. Ik denk niet dat veel mensen meteen van hem verwachten dat hij een topseizoen draait.

BerichtGeplaatst: 29-06-2004 22:32
door kingvak13
Hij is in ieder geval een speler met goede toekomstperspectieven. In het verleden is het toch wel gebleken dat voor jonge talenten Heerenveen vaak een perfecte club was om zich te ontwikkelen.

Sibon daarentegen was wel een goeie teamspeler, maar ik denk niet dat die op z'n leeftijd nog erg veel beter kan worden. Ben dan ook erg benieuwd of ie bij PSV gaat slagen.

Met Huntelaar hebben we weer een fris en jong gezicht in de selectie, die het misschien van het begin af aan niet meteen perfect zal gaan doen, maar iemand die me hopelijk een stuk minder frustaties bezorgd als Sibon.

Het was bij Sibon vaak alles of niets in een actie, en dat was soms best vermoeiend om naar het geslenter en de meest simpele ballen van z'n voet af laten springen, te kijken.... Soms was het ook gewoon alles in een actie en dan maakte ie weer een belangrijke en mooie treffer en wist je tenminste weer waarom ie in het veld stond. Maar waarom moesten daar dan vaak talloze dieptepunten aan vooraf gaan?!

Maar goed, ik denk dat Heerenveen met Huntelaar een goeie deal heeft gedaan en ik hoop dat ie zich (samen met Rose en Yilderim) goed en snel ontwikkeld tot een vaste waarde.

BerichtGeplaatst: 30-06-2004 06:52
door Heerenveen rules
Dat vind ik nu het probleem. Ze hebben met Rose, Yildirim en Huntelaar drie spelers gehaald uit de GG-divisie. Het is nog maar afwachten of ze er direct staan. Het kan natuurlijk, maar het lijkt me logisch dat ze even moeten wennen aan het hogere niveau.
Ze kunnen zich goed ontwikkelen maar ze kunnen ook het niveau niet hebben. Met Herzi weet je wat je hebt gehaald. Dus ik denk dat de voorhoede er niet beter op is geworden, en dat was al het zwakste punt.

BerichtGeplaatst: 30-06-2004 07:36
door edman
We hebben er tenminste wel weer een penalty specialis bij en eindelijk ook een vrije trap specialis( yildirim)

BerichtGeplaatst: 30-06-2004 08:11
door camataru
Huntelaar: PSV did not want me
Tuesday, 29 June 2004

Huntelaar is seen as one of Holland's brightest striking prospects, having come through the youth ranks at PSV to secure Under-21 international honours.

Afbeelding

http://skysports.planetfootball.com/article.asp?id=211284&cpid=9

Leuk artikeltje over K-J op skysports.
zal hij ooit weer opgeroepen worden voor Oranje??

BerichtGeplaatst: 30-06-2004 09:04
door sch-united
[quote="Heerenveen rules"]Dat vind ik nu het probleem. Ze hebben met Rose, Yildirim en Huntelaar drie spelers gehaald uit de GG-divisie. Het is nog maar afwachten of ze er direct staan. Het kan natuurlijk, maar het lijkt me logisch dat ze even moeten wennen aan het hogere niveau.
Ze kunnen zich goed ontwikkelen maar ze kunnen ook het niveau niet hebben. Met Herzi weet je wat je hebt gehaald. Dus ik denk dat de voorhoede er niet beter op is geworden, en dat was al het zwakste punt.[/quote]

Hier sluit ik me helemaal bij aan.

BerichtGeplaatst: 30-06-2004 09:36
door The North
Ach ik ben tevreden als Huntelaar er 10 a 15 inschiet het 1ste seizoen.. het is eerst altijd ff wennen!
En het 2de seizoen moet ie er wel meer inschieten dan 15.. maar ik denk dat, dat wel gaat lukken.. Vooral met de voorzetten van Yildirim en de pasjes van Vayrynen en Hersi word Huntelaar wel vaak in scoring positie gezet, dan is het aan hem om het koel af te ronden!

---------------Waterman-------------------
Bakkati--Hansson--Seip/breuer--Edman

---------------Radomski--------------------
----Vayrynen-----------Hersi--------------

Yildirim-------Huntelaar--------Selakovic


Selakovic op links kun je altijd proberen.. lekker gevaarlijk naar binnen trekken en dan schieten!

komend seizoen

BerichtGeplaatst: 30-06-2004 10:22
door J Stam
OK The North.. jij hebt tenminste het volste vertrouwen in de (ver)nieuw(d)e groep. Ik krijg er al weer helemaal zin in als ik je verhaaltje lees. Op zich jammer dat de rushes van Jesper Hakansson er niet in voorkomen, maar we zien t wel.

Mooie opstelling zou ook Cruyff wellicht zeggen, middenveld met de punt naar achteren :!:

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 09:29
door Swollenaer
Heb Huntelaar zien spelen tegen Club Brugge en ben erg onder de indruk geraakt. Redelijk snel, goede kopper, balvast, een sjouwer, prima mentaliteit en dodelijk voor de goal.... Hij won bijna alle kopduels van Timmy Simos, de laatste man van België en volgens mij speler van het jaar in België (om hem zo nog maar 'ns meer op te hemelen :D ). Hij maakte voorts 2 wonderschone goals tegen een sterke tegenstander, waarvan 't stiftje natuurlijk van uitzonderlijke schoonheid is. Als je het mij vraagt, speelt hij, indien hij zich blijft ontwikkelen, niet lang voor Heerenveen en misschien haalt-ie zelfs wel Oranje t.z.t.... Ik vind het een toppertje (in wording).

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 10:43
door Fladian
Nou... Hunterlaar mag goed zijn, snel zijn, misschien veel kopduels winnen, maar hij mist nog wel de ervaring dat Sibon nog wel zou hebben. Natuurlijk, dat komt vanzelf maar toch, dat is momenteel het grote verschil tussen Sibon en Klaas Jan Hunterlaar.

Dus als we het nu goed bekijken, we hebben alleen nog maar jongere voorin. Een beetje ervaren spelers er tussen is nu wel verplicht vind ik.

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 10:51
door S-C-H
Calincov van Anderlecht heeft tot de zomer van 2006 getekend bij Heerenveen.

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 10:57
door Jeroen
Wat hebben we in de grote duels nou aan de ervaring van Sibon gehad? Hij was continu geblesseerd. En in de duels tegen de kleinere clubs hebben we een ongeinteresseerde Sibon gezien. En hij daarover ook regelmatig afgemaakt op dit forum, en nu zullen we hem ineens missen?

Geef mij maar een gretige jonge spits, die af en toe wat foutjes maakt of wisselvallig is, maar die er wel keihard voor wil werken om hogerop te komen.

We hebben in principe toch veel meer plezier gehad van een Tomasson en Nistelrode, dan Sibon?

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 11:00
door sch-united
Jonge als sibon vorig seizoen niet had meegedaan waren we volgens mij niet eens in het linkerrijtje gekomen. Zo realistisch moet je toch ook zijn.

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 11:10
door Fladian
Juist, maar vergeet dus niet dat Sibon toch degene is die ons naar de 4e plek heeft geholpen. Misschien kon het beter, maar toch, het is beter dan lager te eindigen en we hebben toch nog wel wat te danken aan Sibon.

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 12:51
door D!£HÀ®Ð
sch-united schreef:Jonge als sibon vorig seizoen niet had meegedaan waren we volgens mij niet eens in het linkerrijtje gekomen. Zo realistisch moet je toch ook zijn.Met Sibon hadden we een spelwijze die TE veel op hem gefixeerd was.
Als hij dan niet rendeerde waren we kwetsbaar.
Zonder Sibon speelde we met 'komende mensen'.
Resultaten toen hij ontbrak mochten er toch zijn:
Winst op Ajax, PSV en een Punt in de Kuip

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 13:28
door Swollenaer
Sibon was wel goed, maar wel op z'n momenten. Ik heb me meer aan hem geïrriteerd, dan dat ik van hem genoten heb. Ik was dan ook blij dat hij naar PSV ging. Hij kan natuurlijk wel voetballen, dat staat buiten kijf. Huntelaar is wel 'n mannetje die tegen de 20 goals per seizoen moet kunnen gaan maken, Sibon niet. Toch moet er nog wat routine bijkomen idd.

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 13:35
door Lipton
Fladian schreef:Nou... Hunterlaar mag goed zijn, snel zijn, misschien veel kopduels winnen, maar hij mist nog wel de ervaring dat Sibon nog wel zou hebben. Natuurlijk, dat komt vanzelf maar toch, dat is momenteel het grote verschil tussen Sibon en Klaas Jan Hunterlaar.

Dus als we het nu goed bekijken, we hebben alleen nog maar jongere voorin. Een beetje ervaren spelers er tussen is nu wel verplicht vind ik.


Dat komt toch wel???
Paar wedstrijden en hij is een ervaring rijker...
Het valt heus wel mee hoor, het bestuur van heerenveen weet wat ze doen maak je daar maar geen zorgen over...

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 14:29
door Fladian
Hij komt er wel, zonder twijfel. (Ik heb hem nog niet in actie gezien maar toch ;)) Als iedereen het hier zo goed over hem heeft dan vertrouw ik hem graag op jullie woord.

Maar ik bedoel gewoon, Sibon is nu... eh.. 29 of 30 geloof ik. Denk je niet dat ie dan al een hoop dingen gezien heeft? Dat bedoel ik nu even met de ervaring dat de jonge Hunterlaar nu nog mist.

Maar goed, ik heb voorlopig nog wel volle vertrouwen in Hunterlaar EN het bestuur (natuurlijk) maar ik voel me gewoon niet prettig zonder wat ervaren spitsen...

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 15:31
door allback09
ja daar heb je wel gelijk aan maar waar speelde huntelaar voor dat hij bij agovv kwam, jong psv ofzo en je knalt er dan meteen in de eerste divisie wel ff veel in vink wel 'keurig' :lol:

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 15:57
door Cross79
allback09 schreef:ja daar heb je wel gelijk aan maar waar speelde huntelaar voor dat hij bij agovv kwam, jong psv ofzo en je knalt er dan meteen in de eerste divisie wel ff veel in vink wel 'keurig' :lol:


Toen speelde hij voor de Graafschap, als je nu eerst eens verder leest in andere topics of wat andere sites leest weet je veel antwoorden, scheelt heel wat domme posts.

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 16:57
door Fladian
Hoe deed Hunterlaar het dan bij De Graafschap? Voordat hij naar PSV ging heb ik niks over hem gehoord.

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 17:47
door sch-united
Hij speelde voor de graafschap 9 wedstrijden waarin hij precies 0 keer scoorde. Hij belandde daar dan ook op de bank.

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 18:19
door Cross79
Fladian schreef:Hoe deed Hunterlaar het dan bij De Graafschap? Voordat hij naar PSV ging heb ik niks over hem gehoord.


Hij was verhuud van PSV aan de Graafschap.

BerichtGeplaatst: 15-07-2004 21:01
door Fladian
Eh... mijn fout :oops: maar hoe deed hij het dan op de huur bij de Graafschap?

Edit: Ow... ik heb de post na mij niet gelezen :oops:
9x gespeeld, maar ja, hoe oud was de jongen toen niet? Maar toch, om daarna ineens top scorer te worden in de divisie is toch al aardig wat...

BerichtGeplaatst: 16-07-2004 07:56
door Lipton
Das waar, maar je moet ook rekening houden dat van de 26 doelpunten 7 penalty's waren das nartuurlijk makkelijk scoren(ehhh)
Maar het beetje eredivisie ervaring is altijd goed.. en van psv heeft hij ook wel ervaring... het komt allenmaal wel goed....

BerichtGeplaatst: 28-07-2004 15:37
door Louda
sch-united schreef:Hij speelde voor de graafschap 9 wedstrijden waarin hij precies 0 keer scoorde. Hij belandde daar dan ook op de bank.


Die negen wedstrijden die hij heeft gespeeld waren inderdaad doelpuntloos. Het waren bijna allemaal invalbeurten of halve wedstrijden. Hij kreeg bij De Graafschap niet het vertrouwen en speelde met een werkelftal 'bloed zweet en tranen' tegen degradatie.
Niet echt een fijne plaats om jezelf te bewijzen als jonge talentvolle spits. :roll:

BerichtGeplaatst: 28-07-2004 15:52
door Lipton
Das nartuurlijk wel waar, maar je leert er wel veel, en van die paar minuuten nartuurlijk ook..
Maar toch, hij heeft weinig ervaring maar dat komt allenmaal wel goed :D