Pagina 1 van 49

Keepers (geruchten in de media)

BerichtGeplaatst: 22-04-2011 19:15
door paparazzi
Wie zou er nu van Zwolle naar Heerenveen gaan? Hoorde zijdelings de commentator op EL tijdens Zwolle RKC daar net iets over zeggen?
Heeft iemand dat gehoord?

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 22-04-2011 19:19
door SCH-FAN
paparazzi schreef:Wie zou er nu van Zwolle naar Heerenveen gaan? Hoorde zijdelings de commentator op EL tijdens Zwolle RKC daar net iets over zeggen?
Heeft iemand dat gehoord?

Hij had het over Diederik Boer, de keeper (die nu geschorst is voor 4 duels mist dus als Zwolle kampioen wordt de eerste wedstrijd van h'veen).

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 22-04-2011 21:08
door tha boelie
Diederik Boer naar Heerenveen? Kunnen ze niet met een betere keeper komen? Of wordt hij dan gezien als de 2e keeper.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 22-04-2011 21:13
door Knipecity
tha boelie schreef:Diederik Boer naar Heerenveen? Kunnen ze niet met een betere keeper komen? Of wordt hij dan gezien als de 2e keeper.

ZOu me niet verbazen. Volgens mij komt die jongen van Flevo Boys, de club waar Hansma ook veel mee heeft. Die kennen elkaar al heel lang.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 22-04-2011 22:33
door paparazzi
Ah, Diederik de Boer! Goeie tweede doelman achter Vd Bussche.

[centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 23-04-2011 09:14
door Skopperij
De komende tijd krijgen we ongetwijfeld geruchten over keepers en verdedigers. Dit lijkt me een goed moment om een apart topic te reserveren over potentiële ballenvangers voor Heerenveen.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 23-04-2011 09:17
door Skopperij
Diederik Boer ken ik niet heel goed. Ik kan me geen keepers uit de Jupiler League herinneren die zich ontwikkelen zoals Mertens of Chadli. Misschien is er echt geen financiële ruimte en halen ze hem als backup achter Vandenbussche. Toch zie ik liever een keeper van iets zwaarder kaliber. Zoveel meer zal Ten Rouwelaar toch niet kosten? Boer is ook al 30.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 25-04-2011 19:44
door Annie!
Piet kan weg uit Alicante volgens j. Derksen..

halen :D !

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 25-04-2011 19:49
door Flying Frisian
Annie! schreef:Piet kan weg uit Alicante volgens j. Derksen..

halen :D !

Ik geef nog altijd de voorkeur aan Dorus de Vries, is meer ervaren en heeft in de Championship laten zijn dat hij een puntenpakker is. Daarbij is hij komende zomer transfervrij aangezien hij zijn contract bij Swansea niet wil verlengen.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 25-04-2011 19:51
door Feanfan 1
Annie! schreef:Piet kan weg uit Alicante volgens j. Derksen..halen :D !

Niet halen, Ik vind Velthuizen absoluut niet beter dan Sturh-Ellegaard of VDB.
Het ziet er altijd wel spectaculair uit bij Velthuizen, maar hij kost je meer punten dan dat hij ze voor je pakt

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 25-04-2011 20:01
door Knipecity
Ik denk dat je Piet dan onderschat. Ik zou hem of ten Rouwelaar graag zien komen. Weg met onze Belgische vliegenvangers.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 25-04-2011 20:17
door Superfries88'
Zou Derksen zijn eigen blad wel eens lezen? Hij roept altijd maar dat Heerenveen hem moe(s)t halen, maar in de VI stond dan weer dat hij zowel qua transfersom als salaris té duur was. En dat in de tijd dat de echte bezuinigingen er nog niet waren. Totaal ongeloofwaardig dus. Ik ben overigens ook niet overtuigd van hem. In potentie een goede keeper, maar moet nog een hoop leren en ik vraag me af of hij wel honderd procent daar bovenin is. Mijn indruk is nee.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 25-04-2011 21:47
door Crash
Velthuizen is onmiskenbaar een betere keeper dan Vandenbussche. Velthuizen kan, zijn leeftijd in acht genomen, nog wel behoorlijk groeien kwalitatief en wanneer hij weer bij Oranje zit in de toekomst weer geld opleveren bij een transfer. Een nuttige investering dus.

Niettemin zijn er andere posities in het elftal die eerst behoefte hebben aan versterking. Dus eerst een sterke linksback, een leidinggevende centrale verdediger en één dijk van een middenvelder, graag!

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 26-04-2011 08:03
door Skopperij
Eerlijk gezegd ben ik bang dat er helemaal geen keeper komt. De selectie moet terug naar 23 met 3 keepers. We hebben nu 3 keepers dus zal Steppe eerst weg moeten.
Overigens is Kenny Steppe geblesseerd. Zijn pols is na de operatie nu gaan irriteren en de aanwezige bout zal worden verwijderd.

En aangezien we een halve keeper hebben gecontracteerd die werkelijk altijd wat heeft, gaan we die nooit van z'n leven kwijt raken.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 26-04-2011 08:49
door Lardy
Pols heeft hij wel vaak en lang last van, hij heeft al last van de rug gehad. En dan te bedenken dat het nog een jonge vent is. Wordt wat aan het einde van zijn carrière

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 26-04-2011 09:47
door Zola
Ik snap niet dat men denkt dat SC Heerenveen nog een keeper gaat halen.
Ga er maar van uit dat VandenBussche,Steppe en Oosterhof de drie keepers in de selectie zullen zijn aankomend seizoen.

Als je logisch nadenkt......Al deze drie keepers hebben een contract tot en met 2013. Heerenveen gaat echt geen 4e keeper aantrekken. Heerenveen is aan het bezuinigen, dus een 4e keeper is een utopie.

Steppe zal bij Heerenveen gewoon zijn contract uitdienen bij SC Heerenveen. Die heeft hier in de tijd van Yme een mega contract getekend en zal dat lekker uitdienen. Het salaris wat hij hier heeft zal hij never nooit niet in Belgie krijgen. Kenny zit zijn tijd wel uit,hij is wel Belg maar niet dom..

We zullen het met deze drie ballenvangers moeten doen.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 26-04-2011 09:58
door Superfries88'
Klopt. Heerenveen heeft al aangegeven terug te willen naar een eerste selectie van 23 spelers, wat doorgaans neerkomt op een dubbele bezetting plus een derde doelman. Vandenbussche heeft net bijgetekend en Oosterhof zal wel de derde doelman blijven, dus een nieuwe doelman is dan alleen mogelijk als Steppe vertrekt. En daar ben ik allerminst zeker van. Overigens hoop ik wel dat hij vertrekt en zal worden vervangen door een nieuwe goede doelman.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 26-04-2011 10:43
door Flying Frisian
Lardy schreef:Pols heeft hij wel vaak en lang last van, hij heeft al last van de rug gehad. En dan te bedenken dat het nog een jonge vent is. Wordt wat aan het einde van zijn carrière

Zoals ik het lees, gaat de blessure om het feit dat zijn is gaan irriteren, iets dat na operaties van botbreuken vaker voorkomt. Het verwijderen van de aanwezige bout zou dit moeten verhelpen.

Overigens ben ik het met voorgaande sprekers eens, Steppe dient eerst te vertrekken eer er een nieuwe keeper bijkomt.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 30-04-2011 08:03
door alfa
Gisteravond waren zowel Ron Jans als Riemer en Annie aanwezig bij FC Zwolle tegen Den Bosch. Een zware delegatie dus namens de club. Aangezien Riemer zich weer met de scouting bezig houdt zal er vast concrete interesse zijn. Ik vermoed dat het om Diederik Boer gaat. Wat mij betreft zou dat een prima aankoop voor Heerenveen zijn. Prima reflexen en kan uitstekend mee voetballen.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 30-04-2011 09:37
door tha boelie
alfa schreef:Gisteravond waren zowel Ron Jans als Riemer en Annie aanwezig bij FC Zwolle tegen Den Bosch. Een zware delegatie dus namens de club. Aangezien Riemer zich weer met de scouting bezig houdt zal er vast concrete interesse zijn. Ik vermoed dat het om Diederik Boer gaat. Wat mij betreft zou dat een prima aankoop voor Heerenveen zijn. Prima reflexen en kan uitstekend mee voetballen.


Misschien ook wel voor Schreurs, Sjoerd Ars of Wildschut.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 30-04-2011 09:43
door Skopperij
Kan een keeper van 30 jaar die alleen voor Zwolle speelde, nog een stap maken in zijn ontwikkeling? We hebben echt een Eredivisie-waardige keeper nodig naast Vandenbussche.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 30-04-2011 10:06
door VeurAltiedEmmn
Henk Timmer maakte ook pas rond die leeftijd de stap van Zwolle naar de eredivisie.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 30-04-2011 11:08
door Flying Frisian
Of ze zaten er voor Samuel Scheimann, de transfervrije linksback van FC Den Bosch, dit is namelijk de enige positie die nog niet dubbel bezet is voor komend seizoen.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 30-04-2011 11:41
door Feanfan 1
Of voor Wildschut van Zwolle, ook een aardig talentje

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 02-05-2011 19:39
door GJ7300
Geef me Velthuizen AUB.
Kost niets als Hercules degradeert. Desnoods met hoge bonus bij gering aantal tegendoelpunten zodat t aantrekkelijk voor m wordt.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 02-05-2011 22:49
door Mikadv
Dit gaat echt helemaal nergens meer over wat die Stuhr elke keer weer voor prestatie op de mat zet. Een goede lijnkeeper maar daarmee is alles dan ook wel gezegd, komt elke keer als een blinde olifant de duels in stormen zoals dat perfect duidelijk werd in de wedstrijd tegen Ajax. Zoals Twente ook heeft gedaan, de basis begint toch achterin en laat je dan gelijk maar beginnen met je keeper die de defensie ook enigszins goed kan organiseren. Zelf vond ik Levita toch altijd zeer degelijk keepen, is dat niks? En anders Cilessen? Als de topschutter van de Eredivisie maar 3,3 miljoen oplevert voor NEC kan Cilessen toch zeker niet boven de 1,5 moeten kosten?

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 03-05-2011 10:25
door edw
Skopperij schreef:Diederik Boer ken ik niet heel goed. Ik kan me geen keepers uit de Jupiler League herinneren die zich ontwikkelen zoals Mertens of Chadli. Misschien is er echt geen financiële ruimte en halen ze hem als backup achter Vandenbussche. Toch zie ik liever een keeper van iets zwaarder kaliber. Zoveel meer zal Ten Rouwelaar toch niet kosten? Boer is ook al 30.

Doelma van MVV ontwikkelt zich erg goed! Verder lopen er in de JL wel wat leuke spelers rond, je moet ze alleen willen zien. Bij Zwolle zou ik Joey van de Berg proberen terug te halen. Heeft de jeugdopleiding hier doorlopen en daarna problemen gehad met zichzelf. Verder heeft Zwolle niets in de selectie wat voor Heerenveen een directe versterking zou kunnen zijn. Bij Emmen voetbalt Chery en ik blijf van mening dat Heerenveen deze man moet halen.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 03-05-2011 10:53
door TWR22
KRAFT van BAYERN MÜNCHEN!

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 03-05-2011 10:55
door Skopperij
Als Louis een goed woordje wil doen... maar ik vrees dat keepers als Kraft, Rensing bij elke Duitse middenmotor terecht kunnen.

Re: [centraal] Keepers

BerichtGeplaatst: 03-05-2011 10:58
door Frisian Viking
Zoek het dan dicht bij huis, Cillessen. Maar die is al te duur gok ik. Zolang Steppe niet weggaat zal er niets veranderen. Mocht hij wel vertrekken, dan Ten Rouwelaar halen en Vandenbussche op de bank.