Pagina 1 van 1

Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 19-07-2021 16:35
door Superfries1996
VAN BEEK VOOR TWEE SEIZOENEN NAAR SC HEERENVEEN
19 juli 2021 17:00

Sven van Beek zet zijn carrière voort bij sc Heerenveen. De 26-jarige verdediger komt transfervrij over van Feyenoord en tekent in Fryslân een contract voor twee seizoenen. De Gouwenaar gaat spelen met rugnummer 4.

Van Beek doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en kwam uiteindelijk tot 153 officiële duels in de hoofdmacht. Na ruim vijftien jaar bij de Rotterdammers speelde de verdediger het afgelopen halfjaar op huurbasis bij Willem II. Daar had hij een belangrijke bijdrage in de handhaving van de Tilburgers.

Met Van Beek voegt sc Heerenveen de nodige ervaring toe aan de achterhoede. "Sven is een echte verdediger met een no-nonsensementaliteit", zegt technisch manager Ferry de Haan. "Wij denken dat hij met zijn kwaliteit en karakter wat extra's kan toevoegen aan de selectie. We zijn dan ook blij dat hij voor ons heeft gekozen."

Van Beek sluit direct aan bij sc Heerenveen op het trainingskamp in Garderen.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 19-07-2021 17:00
door Satyr
Welkom! Kan zomaar topscorer worden, al is het dan met eigen goals :mrgreen:

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 19-07-2021 17:44
door Heerenveen rules
Mooi zo! Hopelijk basisspeler en blijft hij fit. Beetje agressiviteit is welkom.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 19-07-2021 18:02
door hhage
Prima versterking

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 20-07-2021 10:24
door vincentdelbos
Stond er bij Willem II goed op. Stond eerder nog in de belangstelling van Udinese.

Hoewel er veelal lacherig werd gereageerd met de verwijzingen naar eigen doelpunten, heb ik wel het idee dat de mensen die hem bij Willem 2 hebben zien spelen positief zijn. Enkele citaten vanuit een Willem II forum en VZ (o.a. over belangstelling Udinese)

'Hoop dat hij bij Willem II blijft. Kunnen wel zo’n strijder achterin gebruiken. Tweejarig contract en volgend jaar kijken wat de interesse is. Heeft zeker een basisplaats, dus kan zich in de kijker spelen gaan buitenlandse clubs.'


'Hij zal wel naar Udinese gaan als dat echt concreet wordt. Maar had um graag hier gezien doet hier goed tot op heden. En er vanuit gaande dat Holmen gaat vertrekken en Peters waarschijnlijk stopt. Is oa centrale verdedigers prioriteit het komende seizoen.'


"Was bij Willem II niet best" als je dat zegt klets je gewoon uit je nek, heb je Willem II niet gevolgd of ben je zo vooringenomen blind dat je niet meer objectief kan kijken. Zijn komst liet Willem II een stuk beter voetballen en bracht veel rust en organisatie achterin. Is voor iedere subtopper tussen plen 4 en 8 een aanwinst. Gok zit hem alleen in zijn blessure gevoeligheid.'


Heeft bij Willem II in zijn 14 wedstrijden laten zien nog altijd een zeer behoorlijk niveau aan te kunne tikken. Mede dankzij zijn komst is het gelukt erin te te blijven. Snap het scepsis van velen hier niet zo. Als hij vertrouwen heeft en een kans krijgt is hij voor iedere subtopper een aanwinst. Hij maakt zeker zijn foute maar daar staan heel wat goede degelijke wedstrijden tegenover.


Goede versterking voor Heerenveen. Zat bij Willem II tegen het niveau van Holmen aan, en was voor Willem II duidelijk niet te houden. Top van Nederland is te hoog gegrepen, maar alles daaronder, meer dan prima verdediger.


En vervolgens

Ik heb denk al een jaar of 25 alle wedstrijden van Willem II van de 1ste tot de 90ste minuut gezien. Maar goed, te veel scorebord reaguurders hier die elkaar napraten. Bij Willem II waren veel supporters sceptisch toen hij kwam. Maar verweg de meeste zijn het er over eens dat hij zeer belangrijk was in de handhaving.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 20-07-2021 14:15
door DSCH
Welkom Sven van Beek. Moet eerlijk toegeven dat ik in het begin niet heel enthousiast was, maar als je de W2 supporters mag geloven heeft hij het daar meer dan prima gedaan. Karakter kunnen we bovendien wel gebruiken in deze tamme ploeg. Hopelijk blijft hij fit en vormt hij een goed duo met Bochniewiscz.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 09-03-2022 20:32
door Feanfan 1
Echt een prima verdediger voor ons. Gaat als één van de weinigen voorop in de strijd en verdedigend meer dan prima. Echt jammer dat hij begin dit kalenderjaar geblesseerd was tegen de concurrenten, anders hadden we denk ik iets meer punten gehad
Wel moet hij samen met Bakker achterin en niet met Dresevic.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 21-03-2022 10:10
door Kaz_SCH
Ik hoop dat 'ie snel bijtekent, dit soort jongens kun je er heel goed bij hebben en houden

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 21-03-2022 12:26
door Superfries1994
Kaz_SCH schreef:Ik hoop dat 'ie snel bijtekent, dit soort jongens kun je er heel goed bij hebben en houden

Ik denk dat Van Beek wel een stapje gaat maken, is het niet deze zomer dan wel volgende zomer. Je moet hem op zijn kwaliteiten benutten en dus niet meer verwachten dan puur verdedigen. In die rol is het een absolute versterking gebleken. Ik denk dat hij volgend jaar nog een keer wil vlammen en daarna de stap naar het buitenland wil maken. Bij een Italiaanse middenmoter als Bologna moet hij toch wel uit de voeten kunnen.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 03-08-2022 11:19
door Neymar
Contract is verlengd tot 2025. Zeer positief!

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 03-08-2022 16:58
door Otsje P
Prachtig nieuws vandaag. Sven bleek vorig seizoen vanaf de 1e minuut een sterkhouder te zijn. Veel positiefs te melden de laatste dagen.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 03-08-2022 18:57
door Jazz
van Beek naast Bochnie, dan heb je 2 sloperts in het midden. Kunnen van Ewijk en Kohlert/Kaib meer de aanvallende rol op zich nemen.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 05-08-2022 23:43
door Superfries1994
Jazz schreef:van Beek naast Bochnie, dan heb je 2 sloperts in het midden. Kunnen van Ewijk en Kohlert/Kaib meer de aanvallende rol op zich nemen.

Dan moet je er niet nog een derde naast zetten. En Van Beek moet het verder ook bij slopen houden, jammer dat hij nu een beetje misbruikt wordt op dit moment.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 06-08-2022 01:23
door fuotbalgek
Superfries1994 schreef:Dan moet je er niet nog een derde naast zetten. En Van Beek moet het verder ook bij slopen houden, jammer dat hij nu een beetje misbruikt wordt op dit moment.


Niet mee eens. Van Beek was naast, natuurlijk, verdedigend erg sterk, ook in de passing en opbouw vandaag goed. Zoek je de reden, zoek dan bij pawel.

Van deze drie zijn van Beek en van aken vooopig zekerheden en pawel moet het niveau weer halen.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 06-08-2022 09:30
door Superfries1994
fuotbalgek schreef:Niet mee eens. Van Beek was naast, natuurlijk, verdedigend erg sterk, ook in de passing en opbouw vandaag goed. Zoek je de reden, zoek dan bij pawel.

Van deze drie zijn van Beek en van aken vooopig zekerheden en pawel moet het niveau weer halen.

Van Beek is altijd goed verdedigend gezien (de andere twee ook trouwens), maar ik vind niet dat zijn kwaliteiten liggen om zich in balbezit als een soort Jurriën Timber te gedragen. Gewoon simpel houden. Voor Pawel geldt dat nog veel meer, dat klopt.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 06-08-2022 11:19
door wilbot
met Van Aken is er nog iemand die een crosspass kan geven. voor de rest was sven een prima aanvoerder en ging voorop in de strijd. Waarom onze trainer niet alle wissels gebruikte was voor mij een raadsel er zaten er meer doorheen .

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 13-08-2022 23:00
door fuotbalgek
Wederom sterkhouder achterin. Met afstand de beste in de vijfmans verdediging. Weet wanneer hij ruimte moet afdekken en wanneer hij moet doordekken, en doet dat dan eigenlijk ook iedere keer met een gewonnen duel. Ontzettend belangrijk voor het team en de club dat hij verlengd heeft.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 14-11-2022 15:29
door Janneman
Veruit de beste gisteren op het veld al zag het bij de 0-1 er knullig uit dat van Beek stapte en Köhlert niet echt bij de les was en bleef staan met de buitenspelval (al leek het nog steeds buitenspel). Ging voorop in de strijd (zoals altijd) zette prima druk en was meer dan dominant aanwezig. Hadden alle spelers dezelfde inzet en mentaliteit als de aanvoerder dan waren we al flink wat stappen verder geweest.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 09-01-2023 16:29
door Feanfan 1
Zoals verwacht een paar maanden afwezig. Dan nog optrainen, conditie opbouwen.
Er gewoon vanuit gaan dat je hem de rest van dit seizoen kwijt bent en alles wat hij nog meepakt in april en/of mei is meegenomen
Benieuwd wie zijn plek overneemt. Met Van Aken heb je 2 linkspoten en Syb van Ottele vind ik niet goed genoeg

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 09-01-2023 17:11
door Neymar
Dit is echt een enorme tegenvaller. Wie zouden we voor een half seizoen kunnen huren? Ik denk niet dat van Ottele goed genoeg is. Anders maar Zaal voor de leeuwen gooien.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 09-01-2023 19:01
door Wolliepoly
Hoe sneu het ook is voor Sven, maar voor sc Heerenveen misschien wel een mooi moment om over contractverlenging te beginnen.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 09-01-2023 19:18
door Neymar
Wolliepoly schreef:Hoe sneu het ook is voor Sven, maar voor sc Heerenveen misschien wel een mooi moment om over contractverlenging te beginnen.


Is afgelopen zomer verlengd tot 2025.

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 09-01-2023 19:46
door sidodejong
mis van Hecke huren

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 09-01-2023 20:36
door boy waterman
Ongelooflijk spijtig dit,stond zo goed achterin.
Als ze nog wel iemand willen halen zou ik El Yaakoubi halen van Excelsior.
Een speler die er direct staat en opbouwend goed is.
(Contract loopt af en wie weet dat Ferry de Haan hem kan overhalen)

Re: Sven van Beek

BerichtGeplaatst: 16-01-2023 19:35
door Janneman
Niet alleen spijtig maar er mist gewoon sturing en organisatie achterin zonder Sven. Daarnaast gaat hij vaak voorop in de strijd met zijn passie en mentaliteit. Daarnaast zijn 2 linksbenige centrale verdedigers ook niet lekker om op te stellen. Of van Ottele moet spelen of huur een centrale rechtsbenige verdediger...