Pagina 1 van 1

Jan Paul van Hecke

BerichtGeplaatst: 18-09-2020 11:29
door Goran Popov
Jan Paul van Hecke speelt komend seizoen op huurbasis voor sc Heerenveen. De twintigjarige centrale verdediger wordt gehuurd van Brighton & Hove Albion, dat de Zeeuw een week geleden overnam van NAC Breda. Na de afgeronde transfer leent de Premier League-club Van Hecke voor één seizoen uit aan de Friese eredivisionist.

Van Hecke speelde zestien officiële wedstrijden voor NAC Breda. Daarin was de talentvolle mandekker goed voor vier doelpunten. Met zijn transfer naar Brighton en sc Heerenveen raakt de carrière van Van Hecke in een stroomversnelling. Twee jaar geleden nog maar maakte Van Hecke de overstap van amateurclub vv Goes naar NAC Breda.

Technisch manager Gerry Hamstra is blij met het aantrekken van Van Hecke. "Het is heel mooi dat Jan Paul voor ons heeft gekozen. Dat een Premier League-club hem als speler uit de eerste divisie overneemt, zegt alles over het talent, de kwaliteit en de potentie die Jan Paul bezit. Met hem erbij zitten we achterin nu ruimer in onze keuzes. Jan Paul maakt een stormachtige ontwikkeling door, die hij bij ons mag doorzetten."

Wolkom Jan Paul!

Re: Jan Paul van Hecke

BerichtGeplaatst: 18-09-2020 16:42
door DSCH
Ben benieuwd hoe onze verdediging er nu uit komt te zien. Ik zou op dit moment gaan voor het centrale duo Dresevic/Boschniewiscz. Dat stond goed tegen W2 en Dresevic vertegenwoordigd ook nog waarde. Concurrentie kan in ieder geval geen kwaad, van Hecke is goed om achter de hand te hebben.

Re: Jan Paul van Hecke

BerichtGeplaatst: 19-09-2020 00:11
door Trevorp
Volgens eigen zeggen kan JP ook op rechtsback uit de voeten :wink:

Re: Jan Paul van Hecke

BerichtGeplaatst: 19-09-2020 10:32
door Superfries1996
Trevorp schreef:Volgens eigen zeggen kan JP ook op rechtsback uit de voeten :wink:


Dat is geweldig nieuws. Hoewel Floranus het niet heel gek deed tegen Willem II blijft het een van de zwakke(re) schakels van het team. Met onze vrienden uit het oostblok in het centrum en Van Hecke op rechtsback (het rijmt!) heb je een verdediging waar je zeker mee voor de dag kan komen.

Re: Jan Paul van Hecke

BerichtGeplaatst: 19-09-2020 12:18
door Joar1103
Ik zou Floranus nu graag eens voor langere tijd op rechtsback zien staan. Vorig jaar begon hij erg goed maar hebben we hem verneukt door hem op links te zetten, doodzonde vond ik dat.

Re: Jan Paul van Hecke

BerichtGeplaatst: 01-11-2020 15:25
door Superfries1994
Goede verdediger dit zeg! Heel volwassen. Speelt onze Kosovaarse Beckenbauer toch gewoon even uit de basis.

Re: Jan Paul van Hecke

BerichtGeplaatst: 02-11-2020 07:04
door KevindeJ_
Het is misschien nog een (veel) te vroege conclusie, maar als hij zo blijft spelen als dat hij nu doet denk ik dat hij in de Premier League ook prima mee kan. Ongelooflijk sterke speler en doet het samen met Bochniewicz in het centrum echt enorm goed. Ik vind Van Hecke dan wel de betere van de twee. Gisteren niet eens zijn beste wedstrijd, met name in de eerste helft, maar het is echt een enorm talent. Als hij zich zo blijft ontwikkelen als dat hij nu doet, gaat deze jongen echt wel heel ver komen.

Re: Jan Paul van Hecke

BerichtGeplaatst: 04-03-2021 21:06
door Superfries1996
De club heeft bij Brighton en JP's management aangegeven graag ook komend seizoen over hem te beschikken (bron: Feanonline). Ik interpreteer dit realistisch en ga er vanuit dat het een verlengde huurovereenkomst zal betreffen.

Ik zou hier groot voorstander van zijn: haalt eigenlijk altijd een voldoende, geeft constant 100% en is een sympathiek figuur dat goed bij de club past.